Ga naar pagina inhoud

Geef je klant de devices en tools voor een vliegende start

Om de technologie bij je klanten tot leven te brengen, dien je vaker wel dan niet verschillende technologieën bij elkaar te brengen. APC heeft veel gespecialiseerde technologieën voor bijvoorbeeld het micro data center en voor industrieel gebruik, maar ook voor Edge Computing. Door de Racks, PDU’s en noodstroomoplossingen te combineren met de juiste services en software, bouw je een betrouwbare Edge Computing infrastructuur op, waarmee je klant gegarandeerd de meest essentiële taken kan garanderen.

Wat is Edge Computing?

In het geval van Edge Computing is de ‘Edge’ niet zomaar een metafoor. De data die voor de taken benodigd is wordt namelijk aan de ‘rand’ van het netwerk geplaatst – dichtbij de daadwerkelijke endpoints die de data gaan gebruiken. Of het nu gaat om een ziekenhuis of een kantoorpand; de computers andere devices die gebruikmaken van data hebben een zeer kort lijntje met de server waar de data vandaan moet komen.

Door deze werkwijze te hanteren, is de reactietijd nog sneller en wordt data eenvoudig te bereiken. De ‘rand’ kan bijvoorbeeld zelfs op de werkvloer zijn, waardoor een gespecialiseerde infrastructuur onmisbaar wordt. Met een kleinere UPS, geluidsdichte racks en het bijpassende formaat PDU, lever je met APC een optimaal ecosysteem af om Edge Computing mogelijk te maken.

Hoe APC je klanten verder helpt met Edge Computing

Ontwerp volledige oplossingen voor jouw klant

Het afleveren van een volledige infrastructuur voor Edge Computing vraagt dat je maatwerk levert voor je klant, omdat de ruimte meer dan eens beperkt kan zijn en de apparatuur de eindgebruikers niet in de weg mag komen te zitten. Je wil daarom natuurlijk zeker weten dat de apparatuur naadloos op elkaar aansluit en voldoet aan de eisen van je klant.

Hiervoor heeft APC een gespecialiseerde tooling ontwikkeld voor Edge Computing, zodat je in een handomdraai de infrastructuur voor je klant bij elkaar zoekt en in bestelling zet. Om gebruik te maken van deze tooling dien je lid te worden van het mySchneider IT Partner Programme. Dit is gratis en eenvoudig en zorgt ervoor dat je jouw business vanaf dag één uit kunt breiden.

Op zoek naar een advies op maat of een vrijblijvend gesprek over wat APC voor jouw business kan betekenen?