Ga naar pagina inhoud
Man bezig met cyber beveiliging op laptop

De beste security oplossingen kiezen?

TD SYNNEX helpt je met kiezen!

In een overvolle securitymarkt is kwaliteit soms lastig te herkennen. Daarom hebben wij het uitzoekwerk al voor je gedaan. Het resultaat? Een breed en divers securityportfolio van meerdere toeleveranciers dat voldoet aan de hoogste standaarden. Zo weet je zeker dat jouw klant het beste krijgt. En win je hun vertrouwen.

Cloud Security

Want flexibiliteit mag niet ten koste gaan van veiligheid

Data, applicaties en zelfs hele werkplekken. Steeds vaker staan ze in de cloud. Dat mag niet ten koste gaan van de veiligheid. Daarom bieden we een ruime selectie oplossingen voor cloudsecurity. Zo blijft jouw klant zowel flexibel als veilig.

Dankzij onder andere de volgende vendoren kunnen tal van organisaties de cloud veilig gebruiken: Check Point, Cisco, Citrix, Dell Technologies, IBM, Microsoft, Proofpoint, RSA, SonicWall, Sophos, Trend Micro en VMware.

“DATA UIT DE CLOUD ZIJN 24X7 OVERAL TOEGANKELIJK. DAAROM MOETEN DEZE GEGEVENS OOK ALTIJD BESCHERMD ZIJN BUITEN DE MUREN VAN ORGANISATIES.”

“DATACENTERBEVEILIGING IS CRUCIAAL VOOR HET GARANDEREN VAN DE BESCHIKBAARHEID, INTEGRITEIT EN VERTROUWELIJKHEID VAN APPLICATIES EN GEGEVENS.”

Datacenter-security

Bescherm de goudmijn van jouw klant

Voor steeds meer klanten zijn de bedrijfsgegevens hun waardevolste bezit. Hoe houd je die data beschikbaar, integer en vertrouwelijk? Dat is niet eenvoudig, want datacenters staan vaak op het vizier van cybercriminelen. Onze oplossingen beschermen de goudmijn van jouw klant tegen indringers.

Met producten van onder meer Check Point, Cisco, Dell Technologies, IBM, RSA, SonicWall, Sophos, Trend Micro en VMware kun je ons gerust een datacentersecurityspecialist noemen.

IOT-Security

Innoveren? Natuurlijk, maar wel veilig

Het IoT is booming. Verbonden, slimme devices innoveren de business van jouw klant. Deze apparaten staan vaak niet bekend om hun waterdichte security. Cybercriminelen gebruiken ze om toegang te krijgen tot jouw netwerk. Met onze oplossingen voor IoT-security steek je daar een stokje voor.

Welke slimme oplossingen we bieden? Onder meer die van Check Point, Microsoft en Trend Micro.

“HET BEVEILIGEN VAN IOT-OMGEVINGEN IS LASTIG VOOR ORGANISATIES. ZE KUNNEN JOUW ONDERSTEUNING GOED GEBRUIKEN.”

“WERKNEMERS WILLEN VAAK ZEER VERTROUWELIJKE GEGEVENS RAADPLEGEN VIA MOBIELE DEVICES. HELP ZE DAAROM MET DATABEVEILIGING.”

Mobile-security

Onmisbaar voor de moderne werkplek

Een smartphone, tablet, laptop of werkstation. We doen ons werk met het apparaat dat het beste bij ons past. Op de plek die ons het beste past. Die flexibiliteit komt met een prijs. Want al die apparaten vormen potentiële toegangspoorten voor hackers. Bovendien kunnen ze zoekraken of gestolen worden. Onze oplossingen voor mobile security beschermen niet alleen die devices, maar geven de klant ook de controle terug.

We bieden onder meer oplossingen van Check Point, Cisco, Dell Technologies, IBM, Lookout, Proofpoint en Sophos.

Endpoint-Security

Stevig slot op digitaal gereedschap

Endpoints vormen het digitaal gereedschap op de werkvloer. Maar waar gewerkt wordt, vallen spaanders. In een moment van onoplettendheid kunnen hackers of malware het systeem en zelfs het netwerk binnendringen. Onze oplossingen voor endpointsecurity zetten een stevig slot op al die toegangspunten.

Welke merken we verkopen? Veel, heel veel. Denk aan Check Point, Cisco, Dell Technologies, HP Inc, IBM, Microsoft, RSA, SonicWall, Sophos, Trend Micro en VMware.

“MEDEWERKERS, EN DAN MET NAME DE APPARATEN DIE ZE GEBRUIKEN, ZIJN VAAK DE ZWAKKE PLEK IN DE BEVEILIGING VAN ORGANISATIES.”

“SLUIT EEN BEDRIJFSNETWERK AF VOOR KWAADWILLENDEN. VOORKOM HIERMEE DAT ZE TOEGANG HEBBEN TOT BEDRIJFSKRITISCHE APPLICATIES EN DATA.”

Netwerk-security

Scherp toezicht op alle verbindingen

Het bedrijfsnetwerk vormt de digitale toegangspoort tot de organisatie. Firewalls beschermen deze. Toch gaat netwerksecurity veel verder dan dat. Want dat hackers die poortwachter ooit zullen passeren, is een feit. Alle verbindingen tussen mensen, data, applicaties en systemen moeten daarom continu onder de loep worden genomen. Wij leveren daarvoor de beste oplossingen.

Een greep uit onze leveranciers: Check Point, Cisco, RSA, SonicWall, Sophos en VMware.

Security-management

Kennis en zichtbaarheid als wapen tegen cyberdreigingen

Zichtbaarheid van het netwerk is van cruciaal belang. Alleen door continue waakzaamheid blijft jouw klant hackers een stap voor. Onze oplossingen voor securitymanagement brengen alle relevante dreigingsinformatie bij elkaar. Zo kan jouw klant betere beslissingen nemen en effectiever handelen. Het portfolio omvat naast een totaaloplossing ook losse diensten als pentesten, SIEM, anti-DDoS, en een managed firewall.

De geavanceerde securityproducten die wij leveren, komen onder meer van HP Inc, IBM en RSA.

“BIJ SECURITYMANAGEMENT DRAAIT ALLES OM INZICHT IN DE BEDREIGINGEN EN DE JUISTE STRATEGIE OM AANVALLEN AF TE SLAAN.”

“ORGANISATIES HEBBEN NAUWELIJKS TIJD VOOR IAM. ONDERTUSSEN GROEIT DE COMPLEXITEIT VAN IT EN WET- EN REGELGEVING.”

Identity & Access Management

De juiste rechten voor de juiste medewerkers

Veel cyberincidenten vinden plaats doordat onbevoegden toegang krijgen tot data, applicaties of systemen. Maar hoe controleert jouw klant of mensen wel zijn wie zij zeggen te zijn? Oplossingen voor IAM zorgen voor betrouwbaar toegangsbeheer en een waterdicht systeem voor het toekennen van rechten en rollen. Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes.

Dankzij deze leveranciers zijn talloze eindklanten productiever geworden: Check Point, Cisco, Dell Technologies, IBM, Microsoft, One Identity en RSA.

Managed Services

Omdat wij graag werk uit handen nemen

Sommige securitydiensten bied je liever niet zelf aan. Bijvoorbeeld omdat je niet beschikt over de benodigde expertise of middelen. Dankzij onze managed services kun je deze toch aan jouw klanten aanbieden, waarbij wij je al het werk uit handen nemen. Gewoon onder jouw eigen label. Zo breid je eenvoudig jouw securityportfolio uit. En blijft je voor jouw klant een end to end trusted advisor.

Onze leveranciers van managed security services zijn bijvoorbeeld Check Point, IBM, Lookout, Sophos en Trend Micro.

“BIJ SECURITYMANAGEMENT DRAAIT ALLES OM INZICHT IN DE BEDREIGINGEN EN DE JUISTE STRATEGIE OM AANVALLEN AF TE SLAAN.”