Ga naar pagina inhoud
Man bezig met cyber beveiliging op laptop

Security is topprioriteit. TD SYNNEX maakt het je hierbij makkelijk

TD SYNNEX heeft zich weten aan te passen in een turbulente en snel veranderende IT-markt en is meer dan ooit relevant als trusted advisor voor haar channel partners.

Met de komst van NIS2 is het noodzaak om je cybersecurity propositie op orde te hebben om te voldoen aan de regelgeving en vraag aan je klant. Wij bieden een uitgebreid securityportfolio in de vorm van white label platformen, services en solutions om je business te ondersteunen en te laten groeien. 

Het uitgebreide serviceportfolio van TD SYNNEX

Road to NIS2Veel IT-partners hebben moeite met het toepassen van NIS2, de nieuwe EU Cybersecurity richtlijn. Daarom hebben wij met diverse specialisten van binnen en buiten TD SYNNEX de Road to NIS2 ontwikkeld. Stap voor stap ga je met NIS2 aan de slag, je leert wat NIS2 voor jou als partner en voor je klanten betekent en hoe je de juiste maatregelen kunt treffen om aan de richtlijn te voldoen.In de two-pager ‘Road to NIS2’ lees je alles over de voorbereidingen die je moet treffen om jezelf en je klanten klaar te maken voor de nieuwe richtlijn én hoe TD SYNNEX je hierbij kan helpen. Ben je klaar om de stap te nemen? Neem dan contact op en we helpen je graag verder!

Managed Security Services

Wij bieden een gelaagde reeks cybersecurity services aan die zijn gebouwd om de nieuwste en krachtigste cybersecurity services beschikbaar te maken voor onze partners, zonder de noodzaak om te investeren in enorme interne teams van mensen en meerdere tools. Lees hierover meer in onze brochure.

Professional Services

Wij leveren een breed aanbod van multi-vendor professionele, ondersteunende en beheerde diensten aan die je kunnen helpen. Elke organisatie heeft beperkte mogelijkheden en capaciteit. Omgaan met meerdere klanten vergt vaak grenzen van vaardigheden en middelen. We bieden installatie, implementatie, ontwerp & consultancy en andere professionele diensten.

Solutions Portfolio

Onze oplossingen sluiten aan bij de moderne werkplek en zorgen ervoor dat jij een secured modern workspace aan kunt bieden. Versterk de bescherming van je klanten met een uitbreiding bovenop Microsoft 365.

TD SYNNEX is een vertrouwde adviseur voor het IT-kanaal en kan je helpen bij het selecteren van de juiste oplossingenmix om jouw bedrijf klaar te maken voor de toekomst en relevant te blijven tijdens de uitdagende reis van digitale transformatie. Ook bieden wij hulp hoe je security in je business integreert of verkoopt.

Het selecteren van de hoogste verdediging tegen cyberaanvallen

TD SYNNEX. Jouw vraagbaak en kennispartner voor Security

De securitywereld staat bol van het jargon en afkortingen. TD SYNNEX maakt het wat begrijpelijker met deze factsheet met veel gestelde vragen die je van klanten kunt verwachten. Loop eens door deze vragen heen en test jezelf of je de vragen en antwoorden kunt inzetten in het gesprek met je klant.

Mis je een vraag? Neem dan contact op met ons. Samen komen we er altijd uit.

Security kent een geheel eigen vaktaal. Bovendien komen er regelmatig nieuwe termen bij.

Wij hebben voor jou in dit securitywoordenboek de meest voorkomende termen verzameld en uitgelegd.

Versnel jouw securitybusiness

Een van onze belangrijkste doelstellingen is dat je zo goed en makkelijk mogelijk securityoplossingen kunt verkopen. Zodat je jouw bedrijf kunt laten groeien en de jouw klanten veiliger kunt laten werken. Hoe we dat doen? Door het onze partners zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat denk je bijvoorbeeld van onze managed security services? Hiermee bieden we onder meer securitydiensten aan in een software-as-a-service (SaaS)-model. Dat betekent dat je snel cyberbeveiliging aan jouw klanten kunt bieden tegen lagere kosten. Daarnaast bieden we ondersteuning op het gebied van financiën, marketing en sales. Of bij het selecteren en implementeren van technologie. Wat je ook nodig hebt, we staan klaar om jouw securityverkoop te versnellen.

Onze Security vendoren

Tech on Stage podcast

In de Tech on Stage Podcast zetten we de mensen met kennis vanuit TD SYNNEX, onze vendoren en klanten aan één tafel om over interessante en relevante onderwerpen te praten. Er worden inzichten gedeeld en verschillende vragen over cloud maar ook onderwerpen die hiermee te maken hebben, beantwoord. Denk hierbij aan:

  • Hoe transformeer je naar veilige business in de cloud?
  • Hoe kun je data veilig opslaan en beschikbaar maken?
  • Hoe integreer je securitybusiness in jouw huidige business?

IT-leveranciers, -resellers en bedrijven praten je bij over hun ervaringen, visie en praktijkvoorbeelden via onze Podcasts. De Tech on Stage Podcast is hiermee een ideale manier om je kennis op peil te houden en geïnspireerd te raken van mensen uit het vak, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Abonneer je via Spotify, Apple Podcasts of Soundcloud.

Man en vrouw nemen een Podcast op

Wij staan voor je klaar.
Neem contact op met één van de trusted advisors van TD SYNNEX.