Ga naar pagina inhoud

De digitale basis begint hier

Overname VMware door Broadcom

VMware is recentelijk overgenomen door Broadcom en bevindt zich momenteel in een overgangsfase. Deze transformatie omvat een vereenvoudiging van het productaanbod en de verpakking, een verschuiving in het licentiemodel en de overgang naar het Broadcom Advantage Partner-programma.
Een overzicht van alle veranderingen vind je op de speciale pagina. Hierop het laatste nieuws en de meest up-to-date downloads met verdieping van het nieuws.

De digitale basis begint hier bij TD SYNNEX en VMware

Organisaties moeten snel digitaal transformeren om hun marktpositie te behouden of te laten groeien. Dat is geen eenvoudige opgave. Ze kunnen jouw hulp dan ook goed gebruiken. Wist je dat VMware en TD SYNNEX jou en jouw klanten bij deze transformatie kunnen ondersteunen?

De gezamelijke kracht van VMware en TD SYNNEX

Uitgebreid portfolio. Gecombineerd met advies.

Organisaties willen efficiënter werken en tijd besparen. Je weet natuurlijk al dat VMware hier talloze oplossingen voor biedt, waarmee je een naadloze en veilige toegang kunt realiseren tot digitale middelen.

Het portfolio reikt van gegevensverwerking, de cloud en netwerken tot beveiliging en digitale werkomgevingen. TD SYNNEX levert deze oplossingen én deskundig advies.

Zo groei je met VMware. Samenwerken voor succes.

Je wilt als partner VMware verkopen. Of je wilt je hier verder in specialiseren. Dat is een goede beslissing. Want VMware is door onafhankelijke analistenbureaus uitgeroepen tot marktleider. Toch merk je dat de verkoop van de oplossingen van VMware commerciële, financiële en technische uitdagingen met zich meebrengt. Voor al deze aspecten kun je rekenen op TD SYNNEX.

Ons gespecialiseerde consultancy- en presalesteam helpt je met antwoorden op jouw technische vragen. En omdat investeren in de IT-omgeving de nodige kosten met zich meebrengt, bieden we je slimme financiële producten en oplossingen. Daarnaast helpen onze marketing- en salesexperts je met leadgeneratie en het realiseren van sales.

Prijsstijging visual
VMware trainingen

Trainingen

Technische ondersteuning

Technische ondersteuning

Financiële hulp

Financiële hulp

Marketing en sales

Marketing en Sales

Ontdek enkele VMware-oplossingen

Flexibele thuiswerkplekken met Workspace ONE

Bij thuiswerken is een veilige en volledige toegang tot bestanden en applicaties cruciaal.

VMware Workspace ONE maakt dit mogelijk. Het platform biedt medewerkers eenvoudig, veilig en flexibel toegang uit de cloud, vanaf ieder gewenst device.

VMware Cloud Provider programma

Dit programma stelt u in staat om VMware-producten te verkopen op basis van een maandelijks abonnementenmodel.

Het portfolio bevat een breed scala aan oplossingen waarmee partners snel en naadloos IT-omgevingen kunnen uitbreiden naar de cloud.

vSAN: server- en storageplatform

IT-teams moeten een hoge beschikbaarheid regelen, een snelle responsetijd hebben en de IT-infrastructuur schaalbaar houden. Tegen lagere kosten uiteraard.

Onmogelijk? Niet met vSAN, waarmee ze beschikken over één modern platform voor server en storage.

Geavanceerde endpoint beveiliging

Gaten in de beveiliging van data merk je meestal pas op als het te laat is. Organisaties hebben vaak al goede beveiliging in het datacenter en hun cloud omgevingen, maar daar waar de hacker het meest actief is, is bij de endpoints. Menselijk handelen blijkt helaas in de meeste gevallen de sleutel voor kwaadwillenden tot bedrijfskritische data. Carbon Black, onderdeel van VMware, biedt de juiste beveiliging, zonder dat het de organisatie tijd kost.

Het TD SYNNEX partnerprogramma

Gericht op het verhogen van uw omzet

VMware biedt oplossingen met talloze voordelen voor organisaties. Alleen moet je jouw klanten daar ook echt van kunnen overtuigen. Daar helpen we je bij. We zorgen ervoor dat je goed advies kunt geven en uiteindelijk meer omzet realiseert. Dat doen we onder meer met allerlei trainingen.

Zowel techneuten als salesmedewerkers kunnen bij ons terecht voor VMware-trainingen. Je bent daarmee op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en behaalt/behoudt de juiste certificeringen.

Let’s talk

Klinkt het interessant om VMware-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.