Ga naar pagina inhoud

Oplossingen

Loop voorop dankzij bewezen technologie

Combineer de betrouwbare oplossingen van VMware met het professionele advies van TD SYNNEX.

VMware-oplossingen

Trendsettend in de markt

Volgens onafhankelijk onderzoeksbureau Forrester is VMware een ‘leader’ op meerdere gebieden. Bijvoorbeeld als het gaat om zijn infrastructure automation platform. Ook IDC en Gartner bestempelen VMware als marktleider. Een van de redenen voor al deze waardering is dat de VMware-oplossingen resulteren in de laagste total cost of ownership.

Wereldwijd populair

Dat geeft vertrouwen

Jouw klanten moeten 24/7 vertrouwen op de infrastructuur en beschikbaarheid van data. Daarnaast willen ze concurrerend opereren. Daar helpt VMware als geen ander bij. Het is dan ook niet voor niets dat 500.000 wereldwijde organisaties gebruik maken van hun krachtige en kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

VMware Cloud Foundation

De VMware Cloud Foundation bestaat uit verschillende oplossingen. Wij hebben ze hieronder voor jou op een rij gezet.

Compute met vSphere

Enterprise-workloadaanbod met infrastructuur die klaar is voor ontwikkelaars. Profiteer van de kracht van de zakelijke workload-engine. Verhoog de prestaties van de werklast, verbeter de beveiliging en versnel de innovatie voor uw bedrijf.

Storage met vSAN

Software voor opslagvirtualisatie op bedrijfsniveau. Verlaag de opslagkosten en -complexiteit met VMware vSAN, opslagvirtualisatiesoftware van ondernemingsklasse die het eenvoudigste pad biedt naar hyperconverged infrastructure (HCI) en multi-cloud.

Cloudbeheer door Aria

Een uniforme oplossing voor cloudbeheer. Automatiseer de dienstverlening en het beheer van IT-activiteiten met een uniform, door AI aangedreven platform.

Netwerken door NSX

Full-stack netwerkvirtualisatie. Breng de eenvoud van het cloud-besturingsmodel naar netwerken in VMware Cloud Foundation. Bouw een gestroomlijnde, veerkrachtige, schaalbare netwerkinfrastructuur voor jouw applicaties.

Let’s talk

Klinkt het interessant om VMware-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.