Ga naar pagina inhoud

Oplossingen

Loop voorop dankzij bewezen technologie

Combineer de betrouwbare oplossingen van VMware met het professionele advies van TD SYNNEX.

VMware-oplossingen

Trendsettend in de markt

Volgens onafhankelijk onderzoeksbureau Forrester is VMware een ‘leader’ op meerdere gebieden. Bijvoorbeeld als het gaat om zijn infrastructure automation platform. Ook IDC en Gartner bestempelen VMware als marktleider. Een van de redenen voor al deze waardering is dat de VMware-oplossingen resulteren in de laagste total cost of ownership.

Wereldwijd populair

Dat geeft vertrouwen

Jouw klanten moeten 24/7 vertrouwen op de infrastructuur en beschikbaarheid van data. Daarnaast willen ze concurrerend opereren. Daar helpt VMware als geen ander bij. Het is dan ook niet voor niets dat 500.000 wereldwijde organisaties gebruik maken van hun krachtige en kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

VMware’s oplossingen

Het portfolio van VMware is erg uitgebreid. Wij hebben een paar van de meest populaire oplossingen voor jou op een rij gezet.

Flexibele thuiswerkplekken met VMware Workspace ONE

Bij thuiswerken is een veilige en volledige toegang tot bestanden en applicaties cruciaal om optimaal  samen te werken. VMware Workspace ONE maakt dit mogelijk. Het platform biedt medewerkers eenvoudig, veilig en flexibel toegang uit de cloud, vanaf ieder gewenst device.

IT-afdelingen profiteren van veilig toegangsbeheer, centraal applicatiemanagement en multiplatformbeheer van endpoints.

VMware Cloud Provider-
programma

Dit programma stelt u in staat om VMware-producten te verkopen op basis van een maandelijks abonnementenmodel. Het portfolio bevat een breed scala aan oplossingen waarmee partners snel en naadloos klantgegevens kunnen uitbreiden naar de cloud.

Server- en storageplatform vSAN

IT-teams moeten een hoge beschikbaarheid regelen, een snelle responsetijd hebben en de IT-infrastructuur schaalbaar houden. Tegen lagere kosten uiteraard. Onmogelijk? Niet met vSAN, waarmee ze beschikken over één modern platform voor server en storage.

Dankzij integratie met vSphere en vCenter ontstaat één hyper-converged infrastructuur. Het resultaat is een schaalbare én veilige infrastructuur met optimale bewegingsvrijheid.

Geavanceerde endpoint beveiliging met VMware Carbon Black Cloud

Endpoint security neemt een enorme vlucht, aangezien daar nog altijd de meeste bedreigingen landen. Met voortdurende evoluerende methodieken van bedreigingen en aanvallen, is het van belang dit voor te zijn. Geautomatiseerde Cloud-native thread hunting en incident response van VMware Carbon Black voorkomen dat kwaadwillenden er met data vandoor gaan of de organisatie stil leggen.

Let’s talk

Klinkt het interessant om VMware-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.