Ga naar pagina inhoud

We bieden je klanten zoveel meer dan alleen hardware

Wanneer je klant zijn of haar eerste Quest-headset aanschaft is dat niet het einde van het traject – maar juist het begin. Werken in virtuele omgevingen is een proces dat over een langere termijn ingezet wordt en vereist uiteraard niet alleen hardware, maar ook applicaties en toepassingen. Gelukkig heeft Meta deze in overvloed beschikbaar! Van eigen ontworpen tools en omgevingen tot partners in de vorm van ISV’s (independent software developers) – iedere dag komen er meer mogelijkheden bij. Door het grote aanbod van mogelijkheden kan het nog best lastig zijn om een passende oplossing voor jouw partner te vinden. Daar helpen we je bij TD SYNNEX graag bij.

In het kort: de tools die je klant verder helpen

Quest for
Business

Bied je klanten een makkelijker manier om devices en gebruikers te managen, plus een uitgebreide ondersteuning bij vragen.

Meta Horizon Workrooms

Laat medewerkers elkaar ontmoeten in op maat gemaakte omgevingen, waarin zij avatars kunnen creëren en gebruikeen.

Samenwerking met ISV’s

Een iedere dag groeiend aanbod aan applicaties dat ontworpen wordt door ISV’s is out-of-the-box beschikbaar voor je klanten.

Integratie met applicaties

Veel van de apps die je partners vandaag al gebruiken voor hun werk zijn op een geheel nieuwe wijze beschikbaar in VR.

Quest for Business

Het integreren van VR-headsets in het ecosysteem van je klant vereist meer dan alle de juiste apps en hardware – en Meta is zich hier meer dan bewust van. Met Quest for Business krijgen bedrijven de tools in handen om nieuwe technologie écht onderdeel van het nieuwe werken te maken. Zo zorgen persoonlijke gebruikersaccounts ervoor dat data beveiligd blijft en kunnen devices gemanaged worden vanuit tools als Microsoft InTune en VMware’s MDM-oplossingen. Verbind de Quest-headsets daarnaast met het netwerk van je klant via een SSO of zorg voor two-factor authentication voor een extra veilige werkomgeving. Tenslotte zorgt je partner met app management dat alle zakelijke apps goed beheerd kunnen worden vanuit de Quest Device Manager.

Een abonnement op Meta Quest for Business tilt het zakelijke gebruik van Virtual en Mixed Reality bij jouw partner naar een nieuw niveau.

Meta Horizon Workrooms

Wellicht de belangrijkste toepassing van Virtual Reality is het samenbrengen van mensen. De toename in hybride, of zelfs volledig op afstand, werken, brengt veel voordelen met zich mee, maar kan er ook voor zorgen dat mensen zich minder gezien voelen. Dit kan ertoe leiden dat men zich in mindere mate een onderdeel van het team en de organisatie voelt. Hier bieden Meta Horizon Workrooms op de Meta Quest-headsets de ideale oplossing voor.

Met levendige avatars en op omgevingen op maat kunnen de eindgebruikers van jouw klanten een geheel eigen plek creëren om elkaar te ontmoeten, te vergaderen en elkaar beter te leren kennen. Virtuele omgevingen zorgen dat mensen totaal ondergedompeld worden in de ervaring, zodat er minder afleiding is en de ervaring veel oprechter aanvoelt dan een videocall.

Oneindige samenwerkingsverbanden door ISV’s

Niet alleen integreren veel al bestaande applicaties naadloos in het Quest-ecosysteem; er zijn ook veel apps die native gebouwd worden voor Virtual en Mixed Reality. Deze worden vaak ontworpen door Independent Software Vendors, ofwel ISV’s. Deze snel groeiende sector bestaat uit bedrijven en ontwikkelaars die toepassingen ontwikkelen voor Virtual Reality die zij, betaald of onbetaald, beschikbaar stellen voor gebruik door zakelijke gebruikers. Zo maken jouw klanten direct gebruik van een grote set applicaties die direct beschikbaar zijn.

Van de analytics van BadVR en de creatieve omgevingen van Gravity Sketch, tot de virtuele vergaderingen tot 100 personen van Arthur – de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Integreert naadloos met andere applicaties

Veel van de grote aanbieders op het gebied van software zijn al bezig met het verbinden van hun applicaties aan de Metaverse. Dit kan betekenen dat zij een speciale versie van hun applicaties beschikbaar stellen in Virtual of Mixed Reality, maar ook dat de ‘standaard’ desktop versie integreert in deze nieuwe, virtuele omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan interactieve Zoom-sessies tussen medewerkers met een Meta Quest-headset en teamleden die op hun laptop werken. Of aan een samenwerking tussen ontwerpers in tools van Adobe en Autodesk.

Een vooraanstaand partner hierin is Microsoft, dat groots heeft ingezet op de Metaverse. Niet alleen kan er eenvoudig verbonden worden met applicaties zoals Word en Excel, maar ook het bijwonen van Microsoft Teams-sessies wordt interactiever dan ooit tevoren. Is je klant op zoek naar mogeijkheden om meer grip te krijgen op het gebruik van de Metaverse? Dan is de integratie van Microft Intune en Azure een goede uitkomst.

Laat ons je helpen om vandaag nog je eerste stappen in de Metaverse te zetten