Ga naar pagina inhoud

Iedere klus begint
bij het juiste gereedschap

Welke oplossing je klant ook nodig heeft – het begint allemaal bij de juiste hardware. Bij Meta weet je altijd zeker dat je betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid én een stijlvol design aflevert. Er zijn drie verschillende headsets beschikbaar, ieder met hun eigen unieke features en voordelen die ze het best geschikt maken voor jouw partners. Daarnaast kun je jouw business uitbreiden en je klant nog beter van dienst zijn door services en tools toe te voegen aan jouw portfolio. Denk bijvoorbeeld aan Quest for Business, om de ervaring in de Metaverse bij eindgebruikers een boost te geven, of nieuwe hoofdbanden voor extra comfort tijdens het gebruik.

In het kort: de VR-headsets op een rij

Meta Quest 3: Mixed Reality op een nieuw niveau

De Meta Quest 3 is het nieuwste model in de line-up van Meta en is de krachtpatser van dit moment. Net als de andere Quest-modellen kun je deze headset stand-alone gebruiken, wat inhoudt dat ook wanneer er geen PC in de buurt is, je alle features kunt gebruiken. Zo ook Mixed Reality, waar de Quest 3 in uitblinkt. Deze modus verweeft onze ‘fysieke’ realiteit en virtual reality op een nog dieper niveau, waardoor elementen uit beide werelden samengebracht worden wanneer je de Quest 3 opzet. Hiervoor is een krachtige processor nodig en met de Snapdragon XR2 Gen 2 heeft deze headset hier alle kracht voor in huis. De Quest 3 is verkrijgbaar met 128 óf 512 GB opslagruimte.

De Meta Quest 3 is geschikt voor ieder bedrijf dat aan de slag wil met Virtual of Mixed Reality oplossingen, ongeacht of zij er ervaring in hebben of hun eerste stappen gaan zetten op dit gebied.

Meta Quest Pro: Premium op iedere manier

De Meta Quest Pro is het Premium-model in de Meta line-up – en dat zie je direct. Het design van de headset is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens uitermate comfortabel en effectief. Het device is ontworpen met werk als hoofddoel, waardoor deze ook erg geschikt is voor lange werkdagen. Geavanceerde Eye en Face tracking zorgen voor indrukwekkende mimiek in een virtuele omgeving, zodat medewerkers van je klanten zichzelf goed kunnen uiten in de Metaverse. Denk dan bijvoorbeeld aan avatars tijdens meetings in Meta Horizon Workrooms, waarbij eindgebruikers zichzelf met zelfvertrouwen kunnen presenteren.

De Meta Quest Pro is ideaal voor bedrijven die zelf willen ontwikkelen, testen en creëren in Virtual en Mixed Reality en zich committeren aan deze verandering voor de lange termijn.

Meta Quest 2

Als je eerder gewerkt hebt met Virtual Reality, dan kun je bijna niet om de Meta Quest 2 heen. De meest verkochte VR-headset aller tijden is niet zomaar zo populair geworden: stand-alone werken zonder PC, een comfortabele pasvorm voor langdurig gebruik én een enorme betrouwbaarheid hebben dit succes mogelijk gemaakt. Ondanks dat de Meta Quest 3 inmiddels het flagship model is, is de Meta Quest 2 nog ideaal geschikt voor partners die hun eerste stappen willen zetten binnen Virtual Reality en een eenvoudige eerste stap willen zetten. De Meta Quest 2 is verkrijgbaar met 128 of 256 GB geheugen.

Breid je business uit met services

Shared Mode

Breid de mogelijkheden van de Quest-headsets bij jouw klanten uit met Shared Mode. Deze tooling zorgt ervoor dat de eindgebruikers bij jouw klanten één headset kunnen delen, zonder elkaars omgeving te hoeven gebruiken. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving waarin iedereen zijn of haar eigen gegevens kan beheren.

Support Plus

Heeft jouw klant intensievere hulp nodig bij diens eerste stappen in de Metaverse? Lever dan Support Plus-ondersteuning bij de Quest-headsets. Deze extra dienst vanuit Meta geeft je klant 24/7 toegang tot de experts van Meta via onder andere chat, telefoon en e-mail voor een 100% persoonlijke ondersteuning.

Quest for Business

Het integreren van VR-headsets in het ecosysteem van je klant vereist meer dan alle de juiste apps en hardware – en Meta is zich hier meer dan bewust van. Met Quest for Business krijgen bedrijven de tools in handen om nieuwe technologie écht onderdeel van het nieuwe werken te maken. Zo zorgen persoonlijke gebruikersaccounts ervoor dat data beveiligd blijft en kunnen devices gemanaged worden vanuit tools als Microsoft InTune en VMware’s MDM-oplossingen. Verbind de Quest-headsets daarnaast met het netwerk van je klant via een SSO of zorg voor two-factor authentication voor een extra veilige werkomgeving. Tenslotte zorgt je partner met app management dat alle zakelijke apps goed beheerd kunnen worden vanuit de Quest Device Manager.

Een abonnement op Meta Quest for Business tilt het zakelijke gebruik van Virtual en Mixed Reality bij jouw partner naar een nieuw niveau.

Maak je aanbod compleet met accessoires

Om een volledige ervaring aan je partner te bieden, is de kans groot dat er nét dat beetje meer nodig is dan het standaard aanbod dat meegeleverd word in de doos. Bij iedere Quest-headset ontvang je hoe dan ook een oplader, hoofdband en uiteraard de headset zelf, maar er is zoveel meer beschikbaar. Van flexibelere banden tot opbergtassen, en van kabels tot nieuwe controllers. Zo kun je de ervaring van de eingebruikers personaliseren en zorgen dat je jouw assortiment uitbreid met nuttige tools om jouw klant nog beter van dienst te zijn.

Bij TD SYNNEX ontdek je een volledige suite accessoires voor Meta, die direct te bestellen zijn via ons eCommerce platform InTouch.

Laat ons je helpen om vandaag nog je eerste stappen in de Metaverse te zetten