Ga naar pagina inhoud

Ga direct van start door partner van Meta te worden

Het aanbieden van producten en diensten die virtuele omgevingen mogelijk maken is gelukkig geen toekomstmuziek meer – je kunt er direct mee aan de slag. Het kan natuurlijk best overweldigend zijn om deze geheel nieuwe tak van sport in te stappen, maar je staat er niet alleen voor.

Bij TD SYNNEX zijn we jouw partner op het gebied van de hardware, accessoires, toepassingen en applicaties die de Metaverse toegankelijk maken voor jouw klanten én toekomstige partners. Wij verzorgen jouw Meta-partnerschap, helpen je met oplossingen op maat en brengen je in contact met de juiste partners voor applicaties, software en beheer. Wacht niet en word vandaag nog Meta-partner!

We zijn jouw partner vanaf de eerste stap

Om Meta-producten en -diensten aan te bieden, moet je eerste Meta-partner worden. Tot dat moment kun je de producten dan ook nog niet bij ons bestellen. Echter, partner worden is direct mogelijk en TD SYNNEX kan je bij iedere stap in dit proces ondersteunen.

Hoe begin je? Heel simpel. We komen graag met je in contact om geheel vrijblijvend een kop koffie te drinken en de mogelijkheden voor jouw business te bespreken. Zodra je besloten hebt dat je Virtual en Mixed Reality-oplossingen onderdeel wil maken van jouw portfolio, zorgen we gezamenlijk dat je toegang krijgt tot het Meta-assortiment en helpen we je op weg om jouw eerste klanten de Metaverse te laten betreden.

Hoe maak je de Metaverse bespreekbaar?

Misschien heb je nog niet eerder gewerkt met Virtual en Mixed Reality, of ben je nog niet ervaren met dit bespreken met jouw klanten. Ook daarin staan we je graag te woord.

Meta en TD SYNNEX hebben gezamenlijk veel ervaring om met je te delen en we weten hoe jij jouw normale sales traject kunt uitbreiden om Metaverse-oplossingen toe te voegen. Voor sommige partners gaat het hier om hardware en een uitgebreide productondersteuning via Support Plus, maar voor andere houdt dit ook het uitkezen van geschikte applicaties en ISV’s in, of zelfs het laten maken van custom applicaties. Wat het geval ook is, bij TD SYNNEX staan we voor je klaar vanaf het eerste gesprek tot de nazorg na de verkoop aan je klant.

Een gespecialiseerd team voor al je vragen

Bij TD SYNNEX weten we dat de toekomst van werken niet alleen meer in ‘hybride’, ’thuis’ en ‘op kantoor’ ligt; de toekomst is virtueel. Daarom hebben we een gespecialiseerd team in huis dat al je vragen over samenwerken, creëren en groeien in virtuele omgevingen kan beantwoorden. Of het nu gaat om vragen over hardware, of over toepassingen en applicaties – we staan je graag te woord.

Wil je van start gaan, maar ben je op zoek naar aanknopingspunten om jouw eerste stappen in de Metaverse te zetten? Ook dan assisteren we je graag en zoeken we samen met jou naar oplossingen.

Laat ons je helpen om vandaag nog je eerste stappen in de Metaverse te zetten