Ga naar pagina inhoud

Een nieuwe dimensie van werken begint vandaag met Meta

Al sinds de eerste virtuele werelden voor de gamerswereld ontworpen werden, wisten we al dat dit de toekomst van gamen, leren én werken zou worden – en die toekomst is nu hier. Of het nu gaat om het geven van trainingen, het vergaderen op afstand of het creëren van de producten van morgen, steeds meer organisaties ontdekken de mogelijkheden van de Metaverse. Dit houdt in dat zij gebruik maken van virtuele omgevingen in Virtual Reality, Mixed Reality en Augmented Reality om het onmogelijke vandaag mogelijk te maken.

De samenwerking tussen Meta en TD SYNNEX maak het voor jou mogelijk om zelf je eerste stappen in de Metaverse te zetten en jouw klanten hierbij te ondersteunen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je jouw klanten van dienst kunt zijn op een geheel nieuw speelveld, maar ook dat je jouw business uit kunt breiden en een geheel nieuwe markt gaat ontdekken. Klaar voor jouw eerste, óf volgende stap, in de Metaverse?

Het nieuwe werken begint vandaag

Ondanks dat Virtual Reality zijn snel groeiende populariteit van origine te danken had aan de toepassingen in videogames, is dit inmiddels niet meer de snelst groeiende markt voor Virtual Reality en Mixed Reality. Steeds meer bedrijven ontdekken de ongekende mogelijkheden die deze technologie hen biedt. Van persoonlijke meetings in virtuele omgevingen tot het simuleren van de meest ingewikkelde scenario’s – alles is mogelijk binnen een wereld die volledig te creëren en controleren is. Waar deze toepassingen tot voor kortver weg leken, is de toekomst van het nieuwe werken nu al direct beschikbaar.

Meta en TD SYNNEX helpen je graag om jouw klanten vandaag al hun eerste stappen te laten nemen in de Metaverse. Benieuwd hoe je hiermee aan de slag kunt gaan? Lees dan snel verder op onze Meta for Work-pagina.

Het portfolio van Meta helpt je verder

Zoveel meer dan alleen hardware

Wanneer je klant zijn of haar eerste Quest-headset aanschaft is dat niet het einde van het traject – maar juist het begin. Werken in virtuele omgevingen is een proces dat over een langere termijn ingezet wordt en vereist uiteraard niet alleen hardware, maar ook applicaties en toepassingen. Gelukkig heeft Meta deze in overvloed beschikbaar! Van eigen ontworpen tools en omgevingen tot partners in de vorm van ISV’s (independent software developers) – iedere dag komen er meer mogelijkheden bij.

Door het grote aanbod van mogelijkheden kan het nog best lastig zijn om een passende oplossing voor jouw partner te vinden. Daar helpen we je bij TD SYNNEX graag bij. Ontdek snel welke oplossingen er beschikbaar zijn en hoe jij je klant ermee kunt ondersteunen.

Laat ons je helpen om vandaag nog je eerste stappen in de Metaverse te zetten