Ga naar pagina inhoud

Moderniseer de werkplek met
Meta en Microsoft

De werkplek van vandaag is, mede door het hybride werken, sterk geëvolueerd. Maar traditionele tools missen de diepgaande en interactieve communicatie die nodig is voor een effectieve samenwerking. Complexe ideeën en processen zijn moeilijk te visualiseren en te delen. Als Microsoft-partner sta je voor de uitdaging om jouw klanten te helpen deze beperkingen te overwinnen en hun werkplekken verder te transformeren.

Microsoft is hiervoor een strategisch partnerschap aangegaan met Meta en als lid van de Microsoft-community bij TD SYNNEX heb je nu de exclusieve mogelijkheid om je portfolio uit te breiden met de nieuwste VR- en AR-oplossingen van Meta.

Wij maken Meta verkopen eenvoudig

De devices en diensten van Meta kun je alleen verkopen als je partner van Meta bent. Als TD SYNNEX partner is dit echter eenvoudig aan te vragen – en wij ondersteunen je bij ieder stap in het proces. Op deze manier krijg je onder meer toegang tot Meta for Work, waarmee je de volledige suite aan zakelijke functionaliteiten van de headsets kunt activeren.

Hoe begin je? Heel simpel. We komen graag met je in contact om geheel vrijblijvend een kop koffie te drinken en de mogelijkheden voor jouw business te bespreken. Zodra je besloten hebt dat je Virtual en Mixed Reality-oplossingen onderdeel wil maken van jouw portfolio, zorgen we gezamenlijk dat je toegang krijgt tot het Meta-assortiment en helpen we je op weg om jouw eerste klanten de Metaverse te laten betreden.

Wat kun je in combinatie met Microsoft bieden?

Microsoft Mesh

Microsoft Mesh is een revolutionaire oplossing die de manier waarop we samenwerken volledig herdefinieert. Gebruikers kunnen samenkomen in virtuele 3D-omgevingen, waar ze interactie hebben met elkaar via gepersonaliseerde avatars.

Microsoft 365

Breng de productiviteit bij je klanten naar ongekende hoogten met Microsoft 365-tools op Meta Quest. Denk bijvoorbeeld aan Excel, PowerPoint en Word, in combinatie met Copilot. Samenwerking in een nieuwe dimensie.

Azure Remote Rendering

Door gebruik te maken van Azure Remote Rendering kunnen eindgebruikers volledige 3D-ontwerpen tot leven laten komen in een immersieve omgeving. Samenwerken binnen deze omgevingen is eveneens mogelijk.

Lees onze gratis downloads en ga aan de slag

Benieuwd hoe jij je business uit kunt breiden met Meta Quest? We hebben een gratis infographic en whitepaper beschikbaar die je verder kunnen helpen met precies die vraag.

  • In de infographic vind je in één oogopslag hoe je je klanten verder helpt met Meta Quest. Deze kun je ook gebruiken om je klanten te helpen overtuigen van de waarde van Meta Quest voor hun eindgebruikers.
  • In de whitepaper gaan we de diepte in over hoe je Meta’s oplossingen een onderdeel maakt van jouw propositie.

Ben je vervolgens klaar om aan de slag te gaan? Kom dan naar onze training, of neem contact met ons op.

Laat ons je helpen om vandaag nog je eerste stappen in de Metaverse te zetten