Ga naar pagina inhoud

Zo stimuleren we innovatie bij jouw klanten

Vandaag de dag gaan gesprekken over connectiviteit veel verder dan alleen over internet en bellen. Zoals je weet, hebben je klanten niet alleen behoefte aan een verkoop, maar zoeken zij een gedetailleerd advies over hoe zij hun medewerkers écht in verbinding kunnen brengen. Dat gaat niet alleen over een abonnementsvorm, maar ook over de keuze van infrastructuur, applicaties en beveiliging. Ook voor al deze onderwerpen staan het VodafoneZiggo en het Connectivity-team van TD SYNNEX voor je klaar. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende diensten die je als Vodafone Business Partner aan kunt bieden bij je klanten. En zoek je meer informatie over deze onderwerpen? Dan staan we je uiteraard graag, geheel vrijblijvend, te woord.

Vertrouwd Zakelijk Internet van VodafoneZiggo

Een snelle, stabiele en veilige internetverbinding is een noodzaak voor elke onderneming – of je klant nu een zzp’er of een grote mkb’er is. Met hun Zakelijk Internet-pakketten slaan Vodafone Business en Ziggo Zakelijk de handen ineen. Hiermee is je klant voortaan verzekerd van letterlijk giga-snel internet met downloadsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s (ofwel 1 Gbit/s) en uploadsnelheden tot wel 100 Mbit/s. Dat tegen een vaste prijs per maand met mooie extra’s.

Klaar om zelf aan de slag te gaan? Word Vodafone Business Partner en zet de eerste stap!

Maak kennis met de Mobile-oplossingen die je klanten verder helpen


Flex Mobile

Flex Mobile laat je klanten hun mensen en apparaten op een slimme manier verbinden en beheren. Met Flex Mobile kun je diensten aanbieden en schalen op klantniveau; deze abonnementsvorm is dan ook in te zetten bij iedere organisatie.

Voor maximale flexbiliteit passen je klanten dit abonnement eenvoudig aan en breid je deze ook gemakkelijk voor hen uit met verschillende additionele diensten. Vodafone Mobile Beveiliging zorgt bij iedere handeling voor betrouwbare bescherming. Ook is het abonnement toekomstbestendig. Zo zijn zijn er unieke oplossingen voor roaming buiten de EU en is 5G standaard geactiveerd. Tot slot is deze abonnementsvorm ook extra transparant. Onze contractafspraken zijn duidelijk en je klant heeft altijd inzicht in het verbruik. Dat maakt het gesprek met je klant nog eenvoudiger.


Business Mobile

Business Mobile is de nieuwste mobiele telefonie oplossing van Vodafone Business voor ondernemers in het MKB. Deze flexibele dienst biedt voor iedere groep van medewerkers een passend abonnement op basis van zijn of haar behoeften. Het nieuwe Business Mobile sluit aan op veranderende klantbehoeften in de markt.

In deze abonnementsvorm is het mogelijk om grote databundels te delen tussen verschillende groepen van medewerkers. Samen met je klant kies je wat bij hem of haar past: iedere groep een eigen looptijd, maandelijks opzegbaar of alle abonnementen met één einddatum. Er zijn gedeelde bundels beschikbaar van 5 GB, 10 GB, 25 GB of zelfs onbeperkt zakelijk datagebruik. Zeer flexibel dus. Je kunt dit abonnement ook uitbreiden met data-only sims voor gebruik in laptops en/of tablets.

Je klant overtuigen van Flex Mobile?

Ontdek hier de vijf belangrijkste verkoopargumenten:

Altijd aanpasbaar naar de behoefte en wens van de klant
Eén contract, met één einddatum voor alle aansluitingen en diensten
Nieuwe selfservice features: uitgebreide mogelijkheden voor beheer en inzicht
Unieke oplossingen voor roaming gebruik buiten de EU
Op bedrijfsniveau: één databundel waar het hele bedrijf mee werkt

Stimuleer groei met Internet of Things

Internet of Things (IoT) is niet langer toekomstmuziek. Deze innovatieve technologie wordt nu al wereldwijd in alle branches toegepast om innovaties werkelijkheid te maken. IoT past binnen de voortdurende digitalisering en dataficatie van het bedrijfsleven. Denk bijvoorbeeld aan zelfrijdende auto’s en autonome productierobots. Of aan medische apparatuur waarmee artsen op afstand een diagnose kunnen stellen en zelfs operaties kunnen uitvoeren. Deze toepassingen zijn allemaal mogelijk dankzij deze revolutionaire ecosystemen van online verbonden ‘dingen’.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met het Internet of Things voor jouw klanten? Neem contact met ons op of lees verder op de VodafoneZiggo-website.

One Net: zet een telefooncentrale op voor je klant

De wereld van nu vraagt om verregaande flexibiliteit. Klanten willen direct weten waar ze aan toe zijn, werknemers moeten overal makkelijk remote kunnen samenwerken, IT moet 24/7 bij de systemen kunnen en het MT ziet liever geen peperdure hardware meer op de balans staan.

Daar komt One Net om de hoek kijken. Daarmee zet je een flexibele online telefooncentrale op zonder forse investeringen in dure hardware. Vervolgens combineer je bij je klant die centrale eenvoudig met een internetverbinding & telefonie – zowel vast als mobiel. Tel daar een koppeling met het CRM-systeem bij op en de integratie is compleet. En dat alles via één provider met één contract én factuur, met jou als aanspreekpunt. Wel zo handig.

Ontdek Vodafone Teams Calling

Teams Calling maakt het mogelijk om met Microsoft Teams te bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers. Zo kunnen gebruikers collega’s of klanten vanuit een meeting erbij bellen. Dat maakt vergaderen makkelijk en efficiënt. Dit is Teams Calling:

Ontworpen voor eenvoud

Vergaderen, bestanden delen én bellen naar vast en mobiel met één programma. Dat scheelt schakelen tussen apps of devices.

Altijd bereikbaar,
lage kosten

Als je klant in een Teams-vergadering zit, belt de persoon iemand makkelijk erbij op diens nummer.

Bespaar op kosten voor telecom

Door minder te investeren in verschillende oplossingen, bespaart je klant kosten zonder in te leveren op kwaliteit.

Alles beschikbaar op mobiel

Doordat Teams beschikbaar is op de telefoon, heeft je klant daar ook toegang tot chats, vergaderingen en bestanden.

Klaar voor de volgende stap in telefonie en internet? Neem dan contact met ons op.