Ga naar pagina inhoud

Sluit je aan en zorg dat we samen verder groeien

Voor onafhankelijk telecomadvies voor bedrijven met 50 tot 249 medewerkers werkt Vodafone met Business Partners. Ook jij kunt een Vodafone Business Partner worden. Het doel van VodafoneZiggo is dat iedereen de nieuwste technologie omarmt en die ook optimaal weet te gebruiken. Door middel van een omzet gedreven commercieel model stelt Vodafone Business alle Business Partners in staat om mee te groeien. Uiteindelijk willen we samen met jou een uitzonderlijke customer experience neerzetten voor je klanten.

Klaar voor de volgende stap? Lees dan snel verder hoe ook jij onderdeel kunt worden van het partnerprogramma.

Grow with us. Easy to do business with. Future Ready.

Dit zijn de drie waarden die het Vodafone Business Partner Programma kenmerken. Deze bouwstenen vormen de basis van ons partnerprogramma:

Grow with us

We focussen op onze Business Partners om groei van VodafoneZiggo in de zakelijke markt voort te zetten. We bieden je nieuwe klanten en een grotere afzetmarkt – groei met ons mee.

Easy to do business with

We bieden je support in de verkoop, marketing en training via speciale programma’s. Daarnaast maken we samenwerken steeds gemakkelijker. Zo kun jij met vertrouwen ondernemen.

Future Ready

We investeren constant in digitale transformatie, zowel bij onze klanten als in onze eigen services en diensten. Zo zijn jij en je klanten altijd klaar voor de toekomst.

TD SYNNEX ondersteunt je bij iedere stap

We zullen niet ontkennen dat als je niet eerder met een provider gewerkt hebt, dit best een spannende stap kan zijn. Er zijn compleet nieuwe vraagstukken, abonnementsvormen en uitdagingen die je tegen zult komen wanneer je ook services op het gebied van mobiele telefonie, internet én de bijbehorende infrastructuur gaat leveren. Maar tegelijkertijd weten we dat jij ook hierin vooral kunt doen waar je het beste in bent: je klanten ondersteunen met de hoogste kwaliteit oplossingen en ondersteuning. VodafoneZiggo biedt je een geheel nieuwe markt, waarmee je jouw omzet en hoeveelheid klanten kunt laten groeien.

TD SYNNEX is jouw partner als het gaat om de diensten van VodafoneZiggo. Ons gespecialiseerde Connectivity-team staat iedere dag voor je klaar – of het nu gaat om je Vodafone Business Partner certificering of een gedetailleerd advies over welke oplossingen het beste aansluiten bij jouw klanten.

Klaar voor de start? Let’s go.

Ben je door de informatie op deze pagina’s enthousiast geworden om Vodafone Business Partner te worden? Mooi, want wij zien er namelijk ook naar uit om jou in de community te verwelkomen! Je aanvraag start je door contact op te nemen met het Connectivity-team van TD SYNNEX. Samen nemen we de mogelijkheden met je door en zorgen we dat je aanvraag bij VodafoneZiggo terecht komt. Na een evaluatie vanuit hun kant, krijg je vervolgens toegang tot de juiste trainings- en certificeringstoolings, zodat je officieel Business Partner kunt worden.

Vanaf dag één zorgt TD SYNNEX voor de juiste begeleiding en kijken we met je mee wanneer je dat maar wil. Neem contact op en begin jouw weg naar je Vodafone Business Partner-status!

Maak kennis met het portfolio van VodafoneZiggo

Klaar voor de volgende stap in telefonie en internet?