Ga naar pagina inhoud

Jouw vertrouwde partner voor zakelijk internet en telefonie

Om bedrijven te laten groeien is het nodig om in te spelen op een wereld die verandert. Technologie kan hierbij helpen. Daarom heeft Vodafone Business alles samengebracht op één plek. TD SYNNEX en VodafoneZiggo kiezen samen met jou vanuit ons internationale netwerk de beste digitale oplossingen voor jouw klanten. Want uiteraard kun je bij VodafoneZiggo terecht voor mobiele telefonie, maar daar stopt het niet.

Vodafone Business heeft alles in huis om jouw klanten digitaal op weg te helpen. Denk bijvoorbeeld aan vast internet & wifi, cloudtelefonie, software om samen te werken en nog veel meer. Medewerkers kiezen tegenwoordig voor vrijheid om te werken waar en hoe ze willen. Of dat nu thuis, op kantoor, onderweg of op locatie is. Door Vodafone Business aan te bieden bij je klant, bied je diens medewerkers die vrijheid ook. Klaar om de volgende stap te zetten?

Sluit je aan en word Vodafone Business Partner

Wil je je klanten met VodafoneZiggo en TD SYNNEX naar een nog hoger plan tillen? Word dan Vodafone Business Partner.

Vodafone Business helpt je om langdurig commercieel succesvol te zijn. Het doel van VodafoneZiggo is dat iedereen de nieuwste technologie omarmt en die ook optimaal weet te gebruiken. Door middel van een omzet gedreven commercieel model stelt Vodafone Business alle Business Partners in staat om mee te groeien. Ook is er een hechte community en ontvang je verplichte gratis trainingen om je kennis bij te spijkeren en je certificering veilig te stellen. Zo kom je altijd goed beslagen ten ijs. Het Vodafone Business Partner programma leunt op drie pijlers: Grow with us, Future Ready en Easy to do business. Wil je kennis maken met deze drie uitgangspunten én weten hoe je je aan kunt sluiten? Lees dan snel verder!

One Net: zet een telefooncentrale op voor je klant

De wereld van nu vraagt om verregaande flexibiliteit. Klanten willen direct weten waar ze aan toe zijn, werknemers moeten overal makkelijk remote kunnen samenwerken, IT moet 24/7 bij de systemen kunnen en het MT ziet liever geen peperdure hardware meer op de balans staan.

Daar komt One Net om de hoek kijken. Daarmee zet je een flexibele online telefooncentrale op zonder forse investeringen in dure hardware. Vervolgens combineer je bij je klant die centrale eenvoudig met een internetverbinding & telefonie – zowel vast als mobiel. Tel daar een koppeling met het CRM-systeem bij op en de integratie is compleet. En dat alles via één provider met één contract én factuur, met jou als aanspreekpunt. Wel zo handig.

Vodafone Teams Calling

Klaar om de productiviteit van zowel de medewerkers áls de IT-afdeling te verhogen bij jouw klanten? Maak dan kennis met Vodafone Teams Calling. Hiermee communiceren medewerkers voortaan via één tool, waar ze ook zijn. Of ze nu willen bellen, chatten, bestanden delen of een videocall opzetten: alles verloopt via het gebruiksvriendelijke Microsoft Teams.

Ook IT wint. Zo beheren ze alles veilig op één plek, terwijl de infrastructuur wordt verzorgd door Vodafone & Microsoft. Die versimpeling én ondersteuning zorgt voor een veel stabielere omgeving. Dat betekent minder kans op fouten én een veel lagere TCO van alle systemen. Ideaal. En het beste van allemaal? Als Vodafone Business Partner is de verkoop en aansluiting voor jou heel eenvoudig – zo sluit je gemakkelijk de deal en help je je klant vooruit.

Maak kennis met het portfolio van VodafoneZiggo

Klaar voor de volgende stap in telefonie en internet?