Ga naar pagina inhoud

Updates overname VMware door Broadcom

VMware by Broadcom

VMware, versterkt door de recente overname door Broadcom, bevindt zich momenteel in een overgangsfase. Deze transformatie omvat een vereenvoudiging van het productaanbod en de verpakking, een verschuiving in het licentiemodel en de overgang naar het Broadcom Advantage Partner-programma.

Bij TD SYNNEX zijn we enthousiast over de extra mogelijkheden die deze transformatie met zich mee kan brengen. We staan meer dan klaar om jou te ondersteunen bij het navigeren door deze verandering. Onze voortdurende toewijding aan de partnergemeenschap betekent dat we hier zijn om je te helpen je aan te passen, het nieuwe landschap te omarmen en te blijven gedijen. Laten we samen de toekomst omarmen!

Of je nu al met ons samenwerkt of niet, ons gespecialiseerde VMware-team staat voor je klaar om te helpen. Op deze pagina vind je het laatste nieuws over deze transformatie.

Nieuws

Perpetual licensing stopt per 5 februari 2024

Vanaf maandag 5 februari zullen klanten niet langer in staat zijn om nieuwe perpetual licenties aan te schaffen of hun bestaande ondersteuningscontracten te vernieuwen. Vanaf dat moment zal VMware overschakelen naar een abonnementsmodel dat voornamelijk van toepassing zal zijn per CPU-kern.

Portfolio vanaf 4 februari

VMware versimpelt het oplossingsportfolio aanzienlijk. Vanaf februari bestaat het portfolio voornamelijk uit de volgende 4 oplossingen:

– VMware vSphere Essentials Plus (Maximaal 3 hosts met maximaal 96 cores)

– VMware vSphere Standard

– VMware vSphere Foundation

– VMware Cloud Foundation

Hieronder vind je documentatie wat dit inhoud per oplossing.

Partner agreements

Broadcom heeft zijn huidige partnerovereenkomsten met VMware-resellers en serviceproviders beëindigd om over te stappen naar het “by invitation only” ‘Broadcom Advantage Partner-programma’.

Hoewel deze beëindigingsmelding mogelijk gevolgen heeft voor veel bedrijven, vooral kleinere VMware-serviceproviderpartners, opent het ook nieuwe mogelijkheden! Het nieuwe model belooft vereenvoudigde gebundelde aanbiedingen en meer mogelijkheden voor service-inkomsten, wat mogelijk resulteert in een hogere winstgevendheid voor de partners.

vSphere en vCenter zijn krachtige tools, maar ze kunnen nog krachtiger zijn wanneer ze worden gecombineerd met vSAN, NSX en aanvullende beheertools! De uitdaging is ervoor te zorgen dat deze platforms evolueren naar meer flexibele, door software gedefinieerde datacenters om relevant te blijven in de toekomst. En dat is precies wat het nieuwe gebundelde aanbod van VMware zal brengen.

Carbon Black update

Carbon Black-partners kunnen na 5 februari onder dezelfde voorwaarden gebruik maken van het Partner Connect-programma en wel tot 6 mei 2024.
Zelfs als je niet geselecteerd bent als reseller van VMware by Broadcom, kun je nog steeds zaken doen via Carbon Black en de Partner Connect-portal gebruiken om:

– Registreren van deal regs voor Carbon Black-deals; met een lagere minimumlicentieovereenkomst van $1000,
– Product aankondigingen en geupdate FAQ’s bekijken
– Toegang tot actuele prijslijsten en sales incentives
– Pricing en licentie releases inzien
– Toegang tot de Partner University trainingsomgeving
– Support verzoeken indienen

Downloads

Let’s talk

Klinkt het interessant om VMware-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.