Ga naar pagina inhoud

Maak het Smart Home van jouw klanten écht slim

TP-Link logo

Steeds meer huizen worden voorzien van een Smart Home-netwerk met slimme producten om het comfort en gemak te vergroten. De Tapo line-up van TP-Link omvat hoge kwaliteit Smart Home-producten, zoals beveiligingscamera’s, alarmsystemen en verlichting. De producten zijn veilig, makkelijk in het gebruik en beschikbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Met de Tapo-app bedient je klant bovendien zijn of haar hele Smart Home eenvoudig vanaf een smartphone of tablet. Zo is je klant waar dan ook ter wereld altijd op de hoogte van wat er in en rond het huis gebeurt.

Slim alarmsysteem voor optimale veiligheid

Wat is er nu belangrijker dan een veilig gevoel in je eigen huis? Deze zekerheid bied je je partners met beveiliging van Tapo. Het Smart Alarm System zorgt voor een volledige bewaking van je huis met beveiligingscamera’s en kleine, eenvoudig te plaatsen bewegings- en contactsensoren voor ramen en deuren. Zodra er sprake is van verdachte activiteit in de directe omgeving, dan ontvang je automatisch een melding via de Tapo-app op je smartphone of tablet. Maar neem niet alleen ons advies aan. De Consumentenbond riep de Tapo C310 outdoor camera namelijk recent uit tot ‘Beste Koop’.

Ontdek snel het assortiment op InTouch.

Beheer je Smart Home waar je ook bent

Je klant van extra gebruiksgemak voorzien in zijn of haar Smart Home? Raad dan de Tapo Smart WiFi Plugs aan. Met de deze stopcontacten zet je elk apparaat in huis eenvoudig aan en uit, waar je ook bent. Via een app, die zowel beschikbaar is op iOS als Android, beheer je het verbruik van je elektronica op elk gewenst moment.

De plugs geven je ook nog eens een goed inzicht in het energieverbruik, waardoor je snel in staat bent om besparingen te realiseren. Dit is dus niet alleen de ideale oplossing voor mensen die op afstand hun apparaten willen kunnen beheren, maar ook voor milieubewuste gebruikers.

Maak kennis met wat Tapo nog meer te bieden heeft

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar.