Ga naar pagina inhoud

Voor een optimaal netwerk en een écht Smart Home

TP-Link logo

TP-Link is een wereldwijd gerenommeerd technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in netwerkapparatuur. Sinds 1996 levert TP-Link een breed scala aan producten, waaronder routers, switches, draadloze adapters, powerline-adapters en IP-camera’s, die gebruikt worden in alle aspecten van het dagelijkse leven. Daarnaast is TP-Link ook actief op het gebied van smart home technologie, met hun Tapo assortiment, bestaande uit onder andere slimme stekkers, verlichting en beveiligingsapparatuur.

Al 12 jaar op rij wordt TP-Link door het analistenbureau IDC uitgeroepen tot de nummer één aanbieder van WiFi-producten* en inmiddels levert het bedrijf in meer dan 120 landen. Door de oplossingen van TP-Link aan te bieden bij je partner, voorzie je hen van producten die vandaag innoveren om in de behoeften van morgen te voorzien.

* Vanuit de publicatie van het IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q4 2022 Final Release.


Omada

Omada’s SDN-platform integreert diverse netwerkapparaten, waaronder access points, switches en routers. Het biedt een 100% gecentraliseerd cloudbeheer en een zeer schaalbaar netwerk. Het Omada netwerk van draadloze en bekabelde verbindingen, is een ideale oplossing voor toepassing in kantoren, horeca, het onderwijs en de detailhandel.


Tapo

Tapo maakt je huis slimmer, veiliger en vergoot het comfort. Zo ben je met een slimme deurbel, beveiligingscamera en alarmsysteem altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt, en maak je het gezellig met verlichting in 16 miljoen kleuren. Alle mogelijkheden van je smart home komen samen in één app, met de geprezen kwaliteit van TP-Link, voor een eerlijke prijs.


Ben je geïnteresseerd in de zakelijke producten en oplossingen van TP-Link? Meld je dan aan als partner en krijg toegang tot de uitgebreide ondersteuning van TP-Link, waaronder het aanvragen van demo-producten, registratie van speciale deals of aanmelden voor incentives of trainingen. En het beste van allemaal? Als partner kun je producten bestellen met drastisch gereduceerde prijzen, zodat je jouw partners voor een extra scherpe prijs ondersteunt met de hoogste kwaliteit producten op het gebied van networking en Smart Home.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar.