Ga naar pagina inhoud

De slimmere oplossing voor het zakelijke netwerk

TP-Link logo

Omada is een Software-Defined Networking (SDN) platform dat netwerkapparaten, waaronder access points, switches en routers met elkaar verbindt. Het platform is uitermate goed schaalbaar en biedt centraal cloudbeheer vanuit één eenvoudig te gebruiken dashboard. Met Omada Cloud configureer je eenvoudig en kostenefficiënt op afstand je multi-site netwerk. AI-gestuurde technologie zorgt voor betere prestaties, een eenvoudig netwerkonderhoud en zorgt voor stabiele WiFi.

Het zakelijke netwerk in één productlijn

Om het zakelijke netwerk bij jouw klanten zo beheersbaar mogelijk te houden, vind je in de Omada line-up alle devices terug die je nodig hebt om de juiste verbindingen aan te leggen. Er zijn zowel indoor als outdoor access points beschikbaar, zodat je iedere soort klant kunt helpen. Van de praktijk voor fysiotherapie tot het terras in de stad, en de optimale connectie in iedere ruimte van het kantoor. En of je nu 6, 8 of 10 poorten nodig hebt; ook routers vallen onder het Omada-assortiment. Ten slotte zijn er ook nog de cloud controllers beschikbaar, voor grote én kleinere netwerken. Met een Omada cloud controller beheert je partner tot wel 500 access points met één device, waardoor ook grotere panden met één device uit de voeten kunnen.

Op zoek naar een advies op maat omtrent de Omada-producten? Neem dan contact met ons op.

Het ecosysteem in één oogopslag

Volledige controle via een overzichtelijk dashboard

Door slimme technologie en een eenvoudig te gebruiken dashboard zorgt TP-Link Omada ervoor dat het beheer van het netwerk door jouw klant eenvoudig wordt. Zo bespaart je partner op ingewikkelde tooling en IT-kosten. Met behulp van optimalisatie, intelligente netwerkanalyses en automatisch gegenereerde berichten, detecteert je klant snel potentiële netwerkproblemen en ontvangt hij suggesties voor een hogere netwerkefficiëntie. Om dit proces mogelijk te maken lokaliseert Omada netwerkfouten, waarschuwt het gebruikers en genereert het oplossingen voor een lager netwerkrisico. Omada is niet alleen een productlijn, maar een volledige oplossing voor jouw klant.


Het succes van TP-Link als leverancier van netwerkoplossingen is gebaseerd op een nauwe samenwerking en goede relatie met jou als partner. Voor value-added resellers (VAR’s) en systeemintegrators (SI’s) die op zoek zijn nog betere deals en ondersteuning op maat, heeft TP-Link het TP-Link Partner Program.

Dit programma biedt je essentiële middelen om jouw omzet te verhogen en je bedrijf te laten groeien. Door hoge kortingen schaf je veel producten uit het assortiment, waaronder Omada-devices, voor een lagere prijs aan. Daarmee lever je jouw klanten de kwaliteit van TP-Link op een nog scherper prijspunt. Het partnerprogramma heeft vier niveaus: Geregistreerd, Zilver, Goud en Platina, die ieder een uitgebreide reeks voordelen bieden, waaronder acties, dealregistratie, exclusieve promoties voor leden en directe toegang tot een set marketing- en sales-tools.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar.