Ga naar pagina inhoud

Zorg dat verbinding nooit een zorg is voor jouw klanten

Innovatie in de IT zorgt ervoor dat het netwerk van jouw klanten zich steeds dynamischer moet aanpassen aan de verschillende toepassingen die dagelijks gebruikt worden. Zwaar verbruik van artificial intelligence en machine learning zorgen ervoor dat het netwerk constant geoptimaliseerd moet worden en enorme workloads tegelijkertijd af moet kunnen handelen, zonder dat dit downtime veroorzaakt. De networking oplossingen van NVIDIA zijn er voor jouw partners die het grootste verbruik hebben en aan de slag gaan met zaken als de Metaverse, virtuele workstations, machine learning en meer.

Ontdek de NVIDIA Networking-oplossingen

DPU en SuperNIC

NVIDIA’s BlueField line-up bestaat uit processor units (DPU’s) en extra sterke netwerkkaarten (SuperNIC’s) die geschikt zijn voor datacenters en om supercomputers te verbinden. Denk bij het gebruik bijvoorbeeld aan toepassingen als AI en machine learning.

Ethernet

Onder het Ethernet-aanbod vallen niet alleen de eerder genoemde DPU’s en SuperNIC’s uit het BlueField-portfolio, maar ook switches, kabels en transceivers. De flagship oplossing is Spectrum-X, wat AI via Ethernet mogelijk maakt voor jouw klanten die hiermee aan de slag willen.

InfiniBand

InfiniBand is NVIDIA’s antwoord op de steeds zwaarder en dynamisch wordende workloads binnen de datacenters van jouw klanten. Een combinatie van BlueField DPU’s met InfiniBand adapters, switches, routers en gateway systems maken dit een duurzame oplossing.

Maak AI en machine learning mogelijk via Ethernet

Is jouw klant al aan het werk met kunstmatige intelligentie, maar is deze klaar om de volgende stap te zetten? Dan biedt het NVIDIA Spectrum-X platform een geheel nieuwe manier van werken.

Door een krachtige NVIDIA Spectrum-4 Ethernet switch en een NVIDIA BlueField® SuperNIC te combineren, wordt het namelijk mogelijk om de AI-workload te verweven in het netwerk van je klant. Waar een traditioneel netwerk vaak last krijgt van vertraging of zelfs downtime door de hoge werklast, is het Spectrum-X platform speciaal ontworpen voor kunstmatige intelligentie. Zo wordt er maximaal gebruik gemaakt van de beschikbare bandbreedte en worden workloads dynamisch verdeeld op basis van de benodigdheden bij je klant. Op deze manier maken gebruikers via het netwerk gebruik van de volledige kracht van AI en machine learning.

TD SYNNEX: jouw partner voor NVIDIA Networking

TD SYNNEX is trots om één van de exclusieve distributiepartners te zijn van de line-up van NVIDIA networking producten. Als gespecialiseerde partner kunnen we je helpen van A tot Z: vanaf de inschatting van de werkzaamheden bij je klant, tot de uiteindelijke installatie én de nazorg na de verkoop. Met offertes en advies op maat, een scala aan services en mogelijkheden voor financiering zorgen we dat jij de deal binnensleept.

Binnen onze organisatie is de Global Computing Components business unit, ook wel GCC, jouw aanspreekpunt voor al je vragen rondom NVIDIA. Ben je op zoek naar een advies op maat, of wil je gewoon vrijblijvend een kop koffie drinken over de mogelijkheden die partner worden je biedt – we staan voor je klaar!

Laat ons geld voor jou werken

Bij TD SYNNEX zijn we van mening dat elke organisatie – groot en klein – de mogelijkheid moet hebben om het maximale uit innovatieve technologie te halen. Het gebruik van kapitaaluitgaven is vaak niet de meest relevante betalingsoptie bij het investeren in nieuwe apparaten, apparatuur en software. Jouw klanten geven de voorkeur aan het financieren, leasen of huren van IT-oplossingen over een bepaalde periode. Daarom bieden wij je via TD SYNNEX Capital betaaloplossingen op maat waarmee jij en jouw klanten groei kunnen stimuleren met een beperkt budget. Zo kunnen zij toch profiteren van het nieuwste aanbod.

Benieuwd naar hoe jij de high-end oplossingen van NVIDIA in kunt zetten door middel van onze financieringsoplossingen? Lees snel verder en laat ons geld voor jou werken.

Interesse om de Datacenter- en Cloud-oplossingen van NVIDIA te gaan verkopen?