Ga naar pagina inhoud

Ook voor de zwaarste workloads is NVIDIA je partner

Niet iedere gebruiker vindt voldoende kracht in de GPU’s die in de traditionele IT-devices aanwezig zijn. Van het workstation waar de 3D engineer of grafisch designer op werkt, tot de workloads van AI en design in het data center of de cloud. NVIDIA heeft gespecialiseerde oplossingen voor alle vormen van gebruik, die met extra features extra kracht bijgezet worden. Deze gespecialiseerde GPU’s en cloud-oplossingen kun je bij TD SYNNEX laten configureren en leveren als één van de exclusieve distributeurs in Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Verbind de wereld – lokaal én in de cloud

Tijden veranderen NVIDIA beweegt mee met de dynamische markt van vandaag. De oplossingen voor GPU’s, simulatie en het verwerken van grote workloads zijn namelijk zowel beschikbaar voor in het datacenter als voor in de cloud. In het datacentrum zijn er GPU’s beschikbaar die naadloos integreren met de Networking-oplossingen en de overige infrastructuur van je klant, zodat bijvoorbeeld machine learning en AI beschikbaar worden vanuit het netwerk.

Werkt je klant vanuit een cloud-omgeving? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden bij NVIDIA. Denk bijvoorbeeld aan virtualisatie voor workstations, waarbij zware programma’s en workloads geheel via de cloud verlopen, óf ontketen de kracht van AI vanuit de cloud.

Waar vind je NVIDIA oplossingen terug

Van het datacentrum tot de gezondheidszorg, en van de Metaverse tot machine learning: dit zijn de plaatsen waar je de Compute & AI oplossingen van NVIDIA vandaag al terugvindt – en waar ook jouw potentiële afzetmarkt zich bevindt.

Artificial Intelligence

Kunstmatige intelligentie behoeft een grotere kracht van grafische processoren om de enorme hoeveelheid data te verwerken. GPU’s van NVIDIA bieden de kracht om deze workloads aan te kunnen.

Datacenters

Als de data van je klant lokaal beheerd wordt, zijn deze GPU’s ook de perfecte oplossing. Samen met switches van NVIDIA geniet je klant van een grote schaalbaarheid en flexibiliteit.

Engineering

Het ontwerpen in 3D vereist een gigantische grafische verwerkingskracht, zeker wanneer dit gecombineerd wordt met VR en Mixed Reality. NVIDIA bieden het hoofd aan deze workloads.

Gezondheidszorg

Het simuleren van scenario’s en uitkomsten zorgt ervoor dat er veel gevraagd wordt van de GPU. NVIDIA heeft gespecialiseerde oplossingen voor machine learning en kunstmatige intelligentie.

Metaverse

Door toepassingen in de Metaverse worden volledige omgevingen en scenario’s gesimuleerd in AR, VR en Mixed Reality, waar NVIDIA gespecialiseerde GPU’s voor heeft.

Workstations

Van 3D ontwerpers tot grafisch designers en architecten – veel van jouw klanten hebben baat bij een workstation. Veelal bevatten deze een grafische kaart van NVIDIA voor visualisatie en simulatie.

Partner worden van NVIDIA

De oplossingen van NVIDIA zijn gemakkelijk in het gebruik, maar vereisen natuurlijk de nodige expertise om te implementeren en installeren. Om te waarborgen dat de producten en toepassingen op de juiste manier ingezet worden, kun je deze alleen inkopen en verkopen wanneer je partner bent van NVIDIA.

Bij TD SYNNEX kunnen we je helpen bij je NVIDIA-partnerstatus – van je eerste aanvraag tot je eerste verkopen en ver daarna. Wil je beginnen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en we maken graag een afspraak met je. Dit kan altijd geheel vrijblijvend, zodat we gezamenlijk een passende oplossing voor je kunnen vinden.

Laat ons geld voor jou werken

Bij TD SYNNEX zijn we van mening dat elke organisatie – groot en klein – de mogelijkheid moet hebben om het maximale uit innovatieve technologie te halen. Het gebruik van kapitaaluitgaven is vaak niet de meest relevante betalingsoptie bij het investeren in nieuwe apparaten, apparatuur en software. Jouw klanten geven de voorkeur aan het financieren, leasen of huren van IT-oplossingen over een bepaalde periode. Daarom bieden wij je via TD SYNNEX Capital betaaloplossingen op maat waarmee jij en jouw klanten groei kunnen stimuleren met een beperkt budget. Zo kunnen zij toch profiteren van het nieuwste aanbod.

Benieuwd naar hoe jij de high-end oplossingen van NVIDIA in kunt zetten door middel van onze financieringsoplossingen? Lees snel verder en laat ons geld voor jou werken.

Meer lezen over de mogelijkheden van NVIDIA?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die NVIDIA jouw klanten biedt? Hieronder vind je handige bronnen om je verder te verdiepen in het onderwerp:

Interesse om de Datacenter- en Cloud-oplossingen van NVIDIA te gaan verkopen?