Ga naar pagina inhoud

Geef gebruikers de kracht die ze nodig hebben

Wanneer het gaat om GPU’s kun je al sinds jaar en dag niet meer om de naam NVIDIA heen. Deze grafische processoren zijn synoniem geworden met het uiterste halen uit workstations en gaming desktops, waardoor gebruikers genieten van optimale prestaties. Bij TD SYNNEX hebben we niet alleen deze componenten beschikbaar, maar ook de gespecialiseerde oplossingen voor datacenters en de cloud. Of het nu gaat om GPU’s die lokaal simulaties moeten helpen verzorgen, switches die AI via Ethernet mogelijk maken of volledige gevirtualiseerde workstations – wij helpen je verder.

Ideaal voor het datacentrum én in de cloud

NVIDIA is een vooruitstrevende partner voor jouw klanten en zorgt dat zij de technologieën van morgen vandaag al in gebruik kunnen nemen. Of je partner nu kiest voor on-prem oplossingen, vanuit de cloud werkt of deze twee combineert: er zijn oplossingen op maat beschikbaar.

Het geavanceerde portfolio van NVIDIA is ruwweg op te splitsen in Compute & AI en Networking, waarbij de eerste voornamelijk het aanbod GPU’s omvat en het tweede een combinatie is van oplossingen voor het datacenter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan switches, DPU’s, routers en SuperNIC’s. Via een combinatie van de elementen uit dit portfolio maak je het voor je klant mogelijk om aan de slag te gaan met bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie, 3D ontwerp en simulaties met een hoge workload. Wil je aan de slag en kunnen wij je verder helpen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ontdek het aanbod van NVIDIA


Compute & AI

Niet iedere gebruiker vindt voldoende kracht in de GPU’s die in de traditionele IT-devices aanwezig zijn. Van het workstation waar de 3D engineer of grafisch designer op werkt, tot de workloads van AI en design in het data center of de cloud. NVIDIA heeft gespecialiseerde oplossingen voor alle vormen van gebruik, die met extra features extra kracht bijgezet worden. Deze gespecialiseerde GPU’s en cloud-oplossingen kun je bij TD SYNNEX laten configureren en leveren als één van de exclusieve distributeurs in Nederland. Lees snel verder over de mogelijkheden.


Networking

Innovatie in de IT zorgt ervoor dat het netwerk van jouw klanten zich steeds dynamischer moet aanpassen aan de verschillende toepassingen die dagelijks gebruikt worden. Zwaar verbruik van artificial intelligence en machine learning zorgen ervoor dat het netwerk constant geoptimaliseerd moet worden en enorme workloads tegelijkertijd af moet kunnen handelen. De networking oplossingen van NVIDIA zijn er voor jouw partners die het grootste verbruik hebben en aan de slag gaan met zaken als de Metaverse, virtuele workstations, machine learning en meer.

Partner worden van NVIDIA

De oplossingen van NVIDIA zijn gemakkelijk in het gebruik, maar vereisen natuurlijk de nodige expertise om te implementeren en installeren. Om te waarborgen dat de producten en toepassingen op de juiste manier ingezet worden, kun je deze alleen inkopen en verkopen wanneer je partner bent van NVIDIA.

Bij TD SYNNEX kunnen we je helpen bij je NVIDIA-partnerstatus – van je eerste aanvraag tot je eerste verkopen en ver daarna. Wil je beginnen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en we maken graag een afspraak met je. Dit kan altijd geheel vrijblijvend, zodat we gezamenlijk een passende oplossing voor je kunnen vinden.

Interesse om de Datacenter- en Cloud-oplossingen van NVIDIA te gaan verkopen?