Ga naar pagina inhoud
Hand met laptop maakt verbinding met cloudnetwerk

Green Data Company

NETAPP: SERIOUS ABOUT SUSTAINABILITY

Alles wat NetApp doet is bedoeld om klanten en de wereld waarin we leven beter van dienst te zijn. En dat vereist dat we samen onze wereldwijde operationele CO2-voetafdruk verkleinen en klanten helpen hun gegevens te beheren zodat ze hun duurzaamheidsdoelen kunnen bereiken. Duurzaamheid maakt deel uit van het NetApp-DNA.

Circulariteit: verminderen, hergebruiken en recyclen

NetApp vindt manieren om duurzamer te zijn, zowel upstream als downstream van hun activiteiten. Van het samenwerken met fabrikanten om de productverpakkingen te verbeteren tot het garanderen dat klanten gebruik maken van ons gratis terugnameprogramma voor producten: NetApp draagt op bedachtzame wijze bij aan de circulaire economie.

NetApp’s toewijding aan duurzaamheid

Begint met goed stewardship

Topprioriteiten uit de materialiteitsanalyse van NetApp in 2022 zijn onder meer energiebeheer en reductie van de uitstoot van broeikasgassen, vooral in de waardeketen. NetApp erkent de impact die gegevensopslag heeft op ons milieu, en samen met klanten en leveranciers kan NetApp vandaag veranderingen doorvoeren die de collectieve impact op het milieu zullen verminderen.