Ga naar pagina inhoud

The intelligent data infrastructure company

Wie is NetApp?

Het doel van NetApp is om een wereld van mogelijkheden te creëren voor hun gebruikers. Alleen NetApp biedt een silo-vrije benadering die de volgende zaken combineert:

 • geïntegreerde gegevensopslag met de enige op bedrijfsniveau geleverde opslagservice die van nature is ingebed in ’s werelds grootste clouds,
 • geïntegreerde gegevensdiensten met ingebouwde gegevensveerkracht en op beleid gebaseerde governance,
 • en CloudOps-oplossingen met door AI aangedreven optimalisatie van on-premises en cloud-infrastructuur.

Dit alles maakt van NetApp The Intelligent Data Infrastructure Company

De populariteit van NetApp

Digitale transformatie staat bij veel bedrijven bovenaan de agenda. Die transformatie kan alleen succesvol zijn als data centraal komen te staan. Daar zorgt NetApp voor. Het vergemakkelijkt datamanagement en maakt een holistische benadering van alle data-assets mogelijk. Data-orkestratie gebeurt vanuit een centrale console, wat het overzicht vergroot. Op die manier kunnen organisaties het maximale uit hun waardevolle gegevens halen.

De voordelen van NetApp

 • Breed portfolio
  NetApp is als enige in staat alles te leveren wat jouw klant nodig heeft om een eigen ‘data fabric’ op te zetten.
 • Goede schaalbaarheid
  Organisaties groeien en genereren steeds meer data. Een NetApp-omgeving groeit probleemloos mee door alle gebruikte cloudomgevingen te integreren.
 • Sterke cloudstrategie
  De oplossingen van NetApp ondersteunen alle populaire public-cloudomgevingen, zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud.
 • Centrale beheeromgeving
  NetApp biedt een centraal beheer van alle storage- en computenodes, zowel on-premises als in de cloud.
 • Ingebouwde securityvoorzieningen
  NetApp zorgt voor automatische versleuteling van alle data, ongeacht waar deze zich bevinden. Dat verkleint de kans op ernstige datalekken.

Oplossingen

TD SYNNEX en NetApp kunnen je helpen om onder meer de volgende oplossingen te bieden bij klanten

 • Data Management
 • Cyber Resilience
 • Artificial Intelligence

Meer informatie? Klik dan op de button hieronder.

Waarom kiezen voor TD SYNNEX?

Waarom kiezen voor TD SYNNEX als jouw NetApp-distributeur? Dat antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: omdat wij de meeste waarde toevoegen aan jouw NetApp-business. Onze experts denken, samen met NetApp, altijd met je mee over jouw uitdagingen én de uitdagingen van jouw klanten. Zij zijn gecertificeerd op het volledige NetApp-portfolio en bezitten hierdoor de juiste kennis om je van een gedegen advies te kunnen voorzien, of het nu gaat over data management, cyber resilience of artifical intelligence.

NetApp; The Green Data Company

Alles wat NetApp doet is bedoeld om klanten en de wereld waarin we leven beter van dienst te zijn, en dat vereist dat NetApp haar wereldwijde operationele CO2-voetafdruk verkleint en klanten helpt hun gegevens te beheren zodat ook zij hun duurzaamheidsdoelen kunnen bereiken. Duurzaamheid maakt deel uit van NetApp’s DNA.

Verder praten?

Klinkt het interessant om NetApp-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.