Ga naar pagina inhoud

NetApp laat jouw hybrid cloud lopen als een zonnetje

Wie is NetApp?

Het NetApp-portfolio met toonaangevende gegevens-, applicatie- en opslagoplossingen helpt organisaties bij het beheren van applicaties en gegevens overal in hybride multicloud-omgevingen. Ruim 30 jaar van innovatie hebben van NetApp de bewezen leider gemaakt in all-flash opslag. NetApp heeft de enige opslag-OS van enterprise-klasse dat beschikbaar is op ’s werelds grootste openbare clouds. Hun data services bieden de beste beveiliging en bescherming in de branche.

De populariteit van NetApp

Digitale transformatie staat bij veel bedrijven bovenaan de agenda. Die transformatie kan alleen succesvol zijn als data centraal komen te staan. Daar zorgt NetApp voor. Het vergemakkelijkt datamanagement en maakt een holistische benadering van alle data-assets mogelijk. Data-orkestratie gebeurt vanuit een centrale console, wat het overzicht vergroot. Op die manier kunnen organisaties het maximale uit hun waardevolle gegevens halen.

De voordelen van NetApp

 • Breed portfolio
  NetApp is als enige in staat alles te leveren wat jouw klant nodig heeft om een eigen ‘data fabric’ op te zetten.
 • Goede schaalbaarheid
  Organisaties groeien en genereren steeds meer data. Een NetApp-omgeving groeit probleemloos mee door alle gebruikte cloudomgevingen te integreren.
 • Sterke cloudstrategie
  De oplossingen van NetApp ondersteunen alle populaire public-cloudomgevingen, zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud.
 • Centrale beheeromgeving
  NetApp biedt een centraal beheer van alle storage- en computenodes, zowel on-premises als in de cloud.
 • Ingebouwde securityvoorzieningen
  NetApp zorgt voor automatische versleuteling van alle data, ongeacht waar deze zich bevinden. Dat verkleint de kans op ernstige datalekken.

Verder praten?

Klinkt het interessant om NetApp-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.