Ga naar pagina inhoud

The intelligent data infrastructure company

NetApp combineert geïntegreerde data-opslag, geïntegreerde data-diensten en CloudOps-oplossingen om de data-infrastructuur naadlozer, dynamischer en krachtiger te maken dan ooit tevoren. Hieronder een greep uit de oplossingen die TD SYNNEX samen met NetApp kan leveren.

Data Management

Overwin de complexiteit

De snelle groei van data gaat gepaard met een evenredige toename in complexiteit. Meer vereisten, meer locaties, meer (cyber)dreigingen. Beheer jouw gegevens – zowel on-premises als in de cloud – met eenvoud, efficiëntie en beveiliging met behulp van de oplossingen van NetApp.

Cyber Resilience

De meest veilige opslag ter wereld

Onze krachtige gegevensbeveiligingsoplossingen beschermen u tegen gegevensverlies en downtime door potentiële bedreigingen proactief te detecteren en gegevens en applicaties snel te herstellen. Er is geen betere manier om uw gegevens over uw gehele hybride cloud te beschermen en te beveiligen.

Artifical Intelligence

Neem een ​​geïntegreerde aanpak voor data en bouw een intelligente data infrastructuur die silo’s afbreekt. De NetApp AI-oplossingen bieden prestaties, productiviteit en bescherming voor jouw data, jouw AI, overal.

Verder praten?

Klinkt het interessant om NetApp-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.