Ga naar pagina inhoud

The intelligent data infrastructure company

Unified Data Storage

Intelligente opslag voor al uw gegevens

Uniform voor elk gegevenstype, werklast of toepassing. Uniform in elke omgeving. Uniform met één enkele managementervaring en vereenvoudigde controle.​

Uniforme gegevensopslag is meer dan alleen gecombineerde bestands-, blok- en objectprotocollen. Stel je een werkelijk uniforme besturingsomgeving voor voor elk gegevenstype (gestructureerd of ongestructureerd), werklast of toepassing. Waar je het nodig hebt, ondersteund door hetzelfde besturingssysteem, op locatie met geavanceerde flashopslag en in elke grote openbare cloud. Stel je een opslag voor die intelligente datadiensten levert. Alleen NetApp levert echte uniforme dataopslag.

Hybrid Cloud oplossingen

NetApp is de hybride cloudleider die je kan helpen de complexiteit, kosten en beveiligingsrisico’s in de on-premises en multicloud-omgevingen van je klanten te verminderen.

NetApp en TD SYNNEX helpen je bij het ontwikkelen, uitvoeren en evolueren van een hybride cloudstrategie, zodat je de juiste balans tussen middelen op locatie en in de cloud kunt bereiken, het infrastructuurbeheer kunt vereenvoudigen, de kosten kunt beheersen en gegevens in een hybride cloudomgeving kunt beschermen.

Data Management

Overwin de complexiteit

De snelle groei van data gaat gepaard met een overeenkomstige toename van de complexiteit. Meer eisen, meer locaties, meer cyberdreigingen. Beheer gegevens – op locatie en in de cloud – met eenvoud, efficiëntie en veiligheid.

Verder praten?

Klinkt het interessant om NetApp-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.