Ga naar pagina inhoud

Breng hybride teams bij elkaar met de Surface Hub

Goede samenwerking gaat om zoveel meer dan alleen het verzorgen van goede meetings. Moderne professionals hebben behoefte aan flexibele manieren van gezamenlijk overleggen én werken. Of het nu gaat om techniek als Scrum, Kanban of Waterfall, of een meer traditionele setting voor samenwerken – allemaal hebben ze de juiste techniek nodig om ze mogelijk te maken.  Maak daarom kennis met de Microsoft Surface Hub 3. Ideaal geschikt voor samenwerking op locatie, of in een hybride setting – en zowel binnen de meetingroom als ver erbuiten.

Een vertrouwde basis voor teams

De samenwerkingsmogelijkheden van de Microsoft Surface Hub 3 zijn gebaseerd op de populaire Microsoft 365 suite applicaties. De belangrijkste hiervan is Microsoft Teams, waardoor je klanten met gemak meetings plannen en bijwonen. Echter, samenwerking op de Surface Hub is zoveel meer dan dat.

Door de integratie met Microsoft 365 haal je eenvoudig bestanden op uit OneDrive, notities uit OneNote en bewerk je bestanden via de klassieke Office apps als Excel, Word en PowerPoint. Gebruik daarnaast apps die speciaal ontworpen zijn voor de Surface Hub, waarmee je snel wisselt van een whiteboard naar een agenda of canvas om op te brainstormen. Je kunt daarnaast ook third party applicaties op de Microsoft Surface Hub 3 gebruiken, zodat je klanten profiteren van de gecombineerde kracht van Microsoft en haar partners.

Verkrijgbaar in drie varianten

Een écht moderne oplossing voor vergaderen

Je klanten zijn constant op zoek naar manieren om hun medewerkers in hun kracht te zetten. Door de Microsoft Surface Hub 3 komen zij altijd goed voor de dag tijdens meetings en werken ze, zowel op kantoor als hybride, samen vol zelfvertrouwen. Dit kan niet alleen via Microsoft Teams, maar ook via andere apps voor samenwerking als WebEx en Zoom.

Tijdens meetings is dit voor een groot deel te danken aan de meegeleverde Surface Hub Smart Camera. Je klanten verbinden deze eenvoudig met de Surface Hub 3. Ingebouwde AI zorgt er vervolgens voor dat eindgebruikers altijd perfect in beeld komen in haarscherp Quad HD. Kraakheldere audio wordt verzorgd door stereoluidsprekers, en MEMS microfoons voor de input. Dit geheel wordt afgemaakt door een prachtig 4K display, dat gedeelde content én de participanten aan de vergadering kleurrijk en levendig weergeeft.

De baanbrekende features

Ontdek hoe de Microsoft Surface Hub 3 zich onderscheidt van de concurrentie én de voorgaande generaties van de Surface Hub:

Vergaderen op
hoog niveau

Laat eindgebruikers presteren met maximaal zelfvertrouwen door hoge kwaliteit techniek waar ze altijd op kunnen rekenen.

Modulair aan
te passen

Microsoft heeft het device zo ontwikkeld dat derde partijen accessoires en modules aan kunnen bieden.

Past perfect in het M365 ecosysteem

Apps als Teams, PowerPoint en OneNote, plus eenvoudige opslag via OneDrive, zorgen voor een naadloze samenwerking.

Inclusief twee accessoires

De twee basisvarianten van de Microsoft Surface Hub 3 worden geleverd met een camera én een Surface Hub Pen.

Haarscherpe
4K display

Of het nu gaat om meetings of samenwerking op de afdeling – content wordt kristalhelder weergegeven op het 4K display.

Eenvoudig beheer,
ook op afstand

Via de beheertooling kunnen systeembeheerders vanaf iedere locatie de beveiliging en instellingen van de Hub 3 beheren.

Upgrade een Surface Hub 2S

Door het Surface Hub 3 Pack aan te bieden aan je klant, help je deze zijn Surface Hub 2S eenvoudig te upgraden naar een Surface Hub 3. De cartridge van de Surface Hub 2S, die onder meer de grafische mogelijkheden en rekenkracht van het device bepaalt, vervang je voor die van de Surface Hub 3. De upgrade biedt na installatie tot 60% betere CPU prestaties en tot 160% betere GPU prestaties.

Het Surface Hub 3 Pack zorgt voor een volledige upgrade van de Surface Hub 2S, die net zo goed werkt als de basisversie van de Surface Hub 3. Na installatie worden ook firmware updates en applicaties van de Surface Hub 3 automatisch beschikbaar gesteld, waarbij geen onderscheid gemaakt wordt in welke variant je klant bezit. De verkoop van een Surface Hub 3 Pack geeft je een mogelijkheid voor een extra verkoop bij je klant en geeft je een extra contactmoment.

Ontdek de meegeleverde accessoires

Surface Hub
Smart Camera

Deze 1440p camera zorgt dat medewerkers bij je klanten altijd goed in het frame worden gebracht tijdens meetings.

Surface Hub
Pen

Deze pen geeft eindgebruikers de mogelijkheid om te tekenen en schrijven op een zeer
natuurlijke manier.

Wij helpen je graag verder met al je Microsoft Surface Hub vragen