Ga naar pagina inhoud

Onze tips: verkoop de Surface Hub 2S upgrade

Het verkopen van een technologie-upgrade kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om high-end producten zoals de Surface Hub 2S en de nieuwe Surface Hub 3 Pack. De Surface Hub 3 komt met een reeks nieuwe functies en verbeteringen. Met de Pack upgrade je de Surface Hub 2S naar een volwaardige Surface Hub 3, inclusief portret, slimme rotatie, slimme AV, stroom- en prestatie-upgrades. In deze blog gaan we dieper in op voordelen van de Surface Hub 3 om jouw klanten te overtuigen te upgrade naar de Surface Hub 3.

Verbeterde beeldkwaliteit en schermtechnologie

Hoogwaardige Resolutie en Helderheid

De Surface Hub 3 is uitgerust met een superieur scherm dat een hogere resolutie en verbeterde helderheid biedt. Dit zorgt voor scherpere en levendigere beelden, wat vooral belangrijk is tijdens presentaties en videoconferenties. De verbeterde beeldkwaliteit helpt bij het overbrengen van ideeën en informatie op een duidelijke en aantrekkelijke manier.

Grotere Schermopties

Met grotere schermopties kunnen teams beter samenwerken, zelfs op afstand. Dit maakt het makkelijker om details te delen en visueel complexe informatie te presenteren, wat cruciaal is voor teams die werken aan creatieve en technische projecten.

Geavanceerde hardware en prestaties

Snellere verwerkingskracht
Betere betrouwbaarheid

De Surface Hub 3 komt met krachtigere hardware, wat resulteert in snellere prestaties en minder wachttijd. Dit betekent dat applicaties sneller laden, multitasking soepeler verloopt en de algehele ervaring responsiever is. Dit is bijzonder nuttig voor intensieve taken zoals videobewerking en data-analyse.

De nieuwe hardware biedt niet alleen betere prestaties, maar is ook betrouwbaarder. Dit vermindert de kans op technische storingen en zorgt voor een consistente werking, wat essentieel is voor belangrijke vergaderingen en presentaties.

Verhoogde samenwerkingsmogelijkheden

Geavanceerde samenwerkingsfuncties

De Surface Hub 3 introduceert nieuwe en verbeterde samenwerkingsfuncties. Deze omvatten verbeterde whiteboarding-mogelijkheden, geïntegreerde tools voor projectbeheer en naadloze integratie met andere Microsoft 365-applicaties. Dit maakt het makkelijker voor teams om samen te werken, ideeën te delen en projecten te beheren, zelfs als teamleden zich op verschillende locaties bevinden.

Verbeterde videoconferentie ervaring

Met geavanceerde camera- en audio-opstellingen biedt de Surface Hub 3 een superieure videoconferentie-ervaring. Dit zorgt voor kristalheldere beeld- en geluidskwaliteit, waardoor vergaderingen effectiever en productiever zijn. Dit is vooral belangrijk in een tijd waarin remote werken steeds gebruikelijker wordt.

Verbeterde Beveiliging en Beheer

Sterkere beveiligingsfuncties

De Surface Hub 3 is uitgerust met de nieuwste beveiligingsfuncties om gevoelige informatie te beschermen. Dit omvat verbeterde encryptie, veilige bootopties en regelmatige beveiligingsupdates. Organisaties kunnen erop vertrouwen dat hun gegevens en communicatie veilig zijn.

Eenvoudiger
beheer

Met geavanceerde beheeropties kunnen IT-afdelingen de Surface Hub 3 makkelijker beheren en onderhouden. Dit omvat functies zoals remote device management, automatische updates en eenvoudige integratie met bestaande IT-infrastructuren. Dit vermindert de werklast voor IT-personeel en zorgt voor een soepelere werking.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Energie-efficiëntie

De Surface Hub 3 is ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Dit vermindert niet alleen de energiekosten, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van de organisatie. Door te kiezen voor een energiezuiniger apparaat, kunnen organisaties hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Langere levensduur

Met verbeterde duurzaamheid en betrouwbaarheid heeft de Surface Hub 3 een langere levensduur dan zijn voorgangers. Dit betekent minder frequente vervangingen en minder elektronische afval, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is.

Conclusie

De upgrade van de Surface Hub 2 naar de Surface Hub 3 biedt tal van voordelen die de investering meer dan waard zijn. Van verbeterde beeldkwaliteit en snellere prestaties tot geavanceerde samenwerkingsmogelijkheden en betere beveiliging, de Surface Hub 3 is ontworpen om moderne organisaties te helpen hun doelen te bereiken. Door te upgraden naar de nieuwste technologie kunnen bedrijven hun productiviteit verhogen, de samenwerking verbeteren en een concurrentievoordeel behalen in de steeds veranderende zakelijke omgeving.

Deze voordelen eenvoudig aan je klant uitleggen? Download dan de infographic!

Demonstreer de technologie


Een hands-on demonstratie kan een krachtig verkoopinstrument zijn. Nodig jouw klanten uit voor een live demo of een interactieve sessie waarin ze de voordelen van de Surface Hub 3 zelf kunnen ervaren. Op het TD SYNNEX kantoor in Bodegraven hebben wij een Surface Hub 2S staan die is geupgrade naar een Surface Hub 3, zodat we jou kunnen ondersteunen bij het demonstreeren aan klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We staan je graag geheel vrijblijvend te woord!

Wij helpen je graag verder met al je Microsoft Surface Hub vragen