Ga naar pagina inhoud

Lever zoveel meer dan alleen
VR-headsets

HTC VIVE heeft meerdere VR-headsets in de line-up beschikbaar, zodat er één beschikbaar is voor ieder type klant. Geavanceerdere modellen voor langdurig comfortabel gebruik, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden of 3D ontwerp. Maar ook instapmodellen voor alledaagse gebruikers die net aan hun VR-ervaring beginnen. Echter, de service die je jouw klant kunt leveren stopt niet bij alleen de headset. Er is een breed assortiment accessoires en services, zoals garantie en VIVE Business+, beschikbaar. Zo verbeter je de ervaring van de eindgebruiker én zorg je voor een grotere verkoop, waarbij iedereen profiteert. Ontdek snel het aanbod.

De VR-headsets in het kort

Flagship model: ontdek de VIVE XR Elite

De VIVE XR Elite is dé VR-headset van het moment – en dat is niet zonder reden. Met geavanceerde, gezichts-, oog- en pols-tracking kunnen handelingen en scenario’s realistisch gesimuleerd worden, zodat gebruikers ondergedompeld worden in de ervaring. De headset is volledig draadloos te gebruiken, en los van andere devices, en wordt gemakkelijk opgeladen via een USB-C aansluiting.

Op zakelijk vlak is dit ook de perfecte partner. Twee gebruikers kunnen eenvoudig samenwerken aan één project en door gebruik te maken van Mixed Reality is de scheidslijn tussen de ‘echte’ en virtuele wereld dunner dan ooit.

Stand-alone én in 5K: VIVE Focus 3

Met de VIVE Focus 3 bied je je klant zonder twijfel het scherpste beeld op de markt. Met een 5K display voor beide ogen kan deze VR headset verbluffende kwaliteit leveren. Nog unieker is dat dit gebeurt zonder dat de kracht van een PC nodig is om het mogelijk te maken. De VIVE Focus 3 is volledig stand-alone te gebruiken, waarbij de interne opslag en CPU het zware tillen doen wanneer het gaat om de verwerking van beelden.

Dit alles maakt de VIVE Focus 3 perfect geschikt voor onder meer trainingen waarbij vrij door een ruimte bewogen moet kunnen worden. Ditzelfde geldt voor andere ervaringen en zakelijke doeleinden waarbij een directe verbinding met een PC niet direct praktisch, of mogelijk, is. De lange batterijduur maakt het mogelijk om de VR headset ook op locatie in te zetten voor externe sessies of demo’s bij klanten.

Bied je klanten een volledige set accessoires

Je klanten helpen stopt niet bij de headset zelf – het aanbieden van de juiste accessoires helpt hen verder en breidt jouw business uit. Van carrying cases tot controllers, en alles er tussenin – bij TD SYNNEX leveren we de accessoires voor de HTC VIVE headsets uit voorraad, zodat de eindgebruikers van jouw klanten vanaf dag één met een volledige set aan de slag kunnen.

Ontdek hieronder de accessoires per headset via ons eCommerce platform, InTouch:

Maak kennis met ons gespecialiseerde Virtual Reality team en ontdek de mogelijkheden voor jouw business