Ga naar pagina inhoud

Transformeer de manier van werken bij jouw klanten

Onze manier van werken en leven speelt zich steeds meer af in digitale omgevingen. Zakelijke professionals zijn steeds meer op zoek naar manieren waarop zij kunnen innoveren en transformeren. Virtual Reality helpt vandaag de dag al duizenden bedrijven om een nieuwe dimensie toe te voegen aan de dagelijkse werkzaamheden van hun medewerkers. Van 3D design tot het trainen van ‘onmogelijke’ situaties, en van entertainment tot een geheel nieuwe manier van samenwerken – de toekomst van het werken is al hier. Samen met HTC VIVE kan ook jij aan de slag gaan met Virtual Reality, of dit nu om je eigen business gaat of die van je klant.

Neem de eerste stap

Vaak wordt aangenomen dat Virtual Reality-oplossingen niet ‘zomaar’ verkocht kunnen worden en dat je daarom per direct je business om moet gooien om hiermee te starten – aan die mythe maken we graag een einde. Door samenwerking met HTC VIVE kun je direct aan de slag om VR uit te rollen bij jouw klanten. Je hebt geen partnerstatus of certificeringen nodig en kunt altijd bouwen op de expertise van het gespecialiseerde VR-team van TD SYNNEX.

De VR-headsets van HTC VIVE zijn te bestellen via ons eCommerce platform InTouch, maar uiteraard staan we ook voor je klaar met een advies op maat voor de beste oplossing voor je klant.

Maak kennis met het portfolio

Hoe kun je HTC VIVE inzetten bij je klanten?

Hieronder vind je enkele voorbeelden van doelgroepen waarbij Virtual Reality een fantastische match is:

Training & SimulatieVan het klaslokaal tot situaties die onmogelijk in onze eigen realiteit te simuleren zijn – met een HTC VIVE-device is iedere situatie binnen handbereik in een virtuele wereld.

SamenwerkingTeams werken steeds meer verspreid over verschillende locaties. Een VR headset brengt mensen bij elkaar in een virtuele wereld om samenwerking te stimuleren.

Design & OntwerpArchitecten, 3D ontwerpers en andere creatievelingen zien hun ontwerpen tot leven komen in drie dimensies door te werken in een virtuele wereld met hun HTC VIVE VR headset.

EntertainmentHTC VIVE was al een pionier als het gaat om gamen in Virtual Reality, maar ook andere vormen van entertainment kunnen grote voordelen halen uit VR headsets.

Sales & MarketingDe term ‘Seeing is Believing’ is nooit échter geworden. Laat marketingcampagnes en sales pitches tot leven komen in een virtuele omgeving.

GezondheidszorgIn de medische wereld winnen VR en virtuele omgevingen snel terrein. Neem bijvoorbeeld chirurgen, die een operatie al kunnen simuleren in VR.

Use case: training & simulatie op grote schaal bij overheden

In combinatie met V-Armed heeft HTC VIVE een grootschalig project mogelijk gemaakt bij de Mexicaanse overheid. Door gebruik te maken van custom content, en de juiste combinatie van hardware en services, wordt de Mexicaanse politie nu getraind in virtual reality. Dit maakt het mogelijk om situaties te simuleren die ‘in het echt’ simpelweg niet na te bootsen zijn. Daarnaast zorgt deze trainingsmethode ervoor dat de kosten voor training enorm gereduceerd worden én dat trainingen zo vaak herhaald kunnen worden als instructeurs en deelnemers maar willen, zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn.

Dit voorbeeld laat zien dat je virtual reality niet alleen in kunt zetten voor gebruik door individuele gebruikers, maar juist ook in situaties waarbij meerdere gebruikers tegelijkertijd in VR werken of trainen.

VIVE Business+ en Business Warranty & Services

Wanneer je klant aan de slag gaat met HTC VIVE-devices kan deze, afhankelijk van het gekozen model, direct gebruik maken van een volledige zakelijke oplossing, die ondersteuning op maat aanbiedt: HTC VIVE Business Warranty & Services. Met een uitgebreide garantie van twee jaar en toegang tot VIVE Business+ ontzorg je je klant hiermee volledig. Ieder device wordt centraal geïnstalleerd én beheerd vanuit één applicatie, zodat het managen van de headsets weinig extra workload oplevert.

Tel daar geavanceerde beveiliging, professionele garantie, onderhoud en een back-end systeem voor statistieken en systeemanalyses bij op, en je biedt een volledige VR-oplossing voor je klant wanneer je kiest voor HTC VIVE.

Waarom bedrijven kiezen voor HTC VIVE

Eenvoudige set-up

Plaats eenvoudig meerdere devices beveiligd binnen het netwerk van je klant.

Makkelijk te beheren

Via één portaal beheert je klant alle HTC VIVE-devices en wordt content gemakkelijk uitgerold.

Garantie op kwaliteit

Met een uitgebreide selectie direct beschikbare, award-winning apps kan je klant direct aan de slag.

Uitgebreide beveiliging

Opties voor single sign-on en offline configuratie, plus beveiliging voor data, zorgen voor een complete beveiliging.

Ideale gebruikerservaring

Door hoge kwaliteit graphics en een comfortabele pasvorm bieden de HTC VIVE-devices een ideale gebruikerservaring.

Ontworpen voor business

Door een uitgebreide garantie, service vanuit HTC én TD SYNNEX na de verkoop en technische support kan je klant altijd verder.

Maak kennis met ons gespecialiseerde Virtual Reality team en ontdek de mogelijkheden voor jouw business