Ga naar pagina inhoud

Transformeer de manier van werken bij jouw klanten

Onze manier van werken en leven speelt zich steeds meer af in digitale omgevingen. Zakelijke professionals zijn steeds meer op zoek naar manieren waarop zij kunnen innoveren en transformeren. Virtual Reality helpt vandaag de dag al duizenden bedrijven om een nieuwe dimensie toe te voegen aan de dagelijkse werkzaamheden van hun medewerkers. Van 3D design tot het trainen van ‘onmogelijke’ situaties, en van entertainment tot een geheel nieuwe manier van samenwerken – de toekomst van het werken is al hier. Samen met HTC VIVE kan ook jij aan de slag gaan met Virtual Reality, of dit nu om je eigen business gaat of die van je klant.

Neem de eerste stap

Vaak wordt aangenomen dat Virtual Reality-oplossingen niet ‘zomaar’ verkocht kunnen worden dat je daarom per direct je business om moet gooien om hiermee te starten – aan die mythe maken we graag een einde. Door samenwerking met HTC VIVE kun je direct aan de slag om VR uit te rollen bij jouw klanten. Je hebt geen partnerstatus of certificeringen nodig en kunt altijd bouwen op de expertise van het gespecialiseerde VR-team van TD SYNNEX.

De VR-headsets van HTC VIVE zijn te bestellen via ons eCommerce platform InTouch, maar uiteraard staan we ook voor je klaar met een advies op maat voor de beste oplossing voor je klant.

Maak kennis met het portfolio

Uitgelicht: VIVE XR Elite

De VIVE XR Elite is dé VR-headset van het moment – en dat is niet zonder reden. Met geavanceerde, gezichts-, oog- en pols-tracking kunnen handelingen en scenario’s realistisch gesimuleerd worden, zodat gebruikers ondergedompeld worden in de ervaring. De headset is volledig draadloos te gebruiken, en los van andere devices, en wordt gemakkelijk opgeladen via een USB-C aansluiting.

Op zakelijk vlak is dit ook de perfecte partner. Twee gebruikers kunnen eenvoudig samenwerken aan één project en door gebruik te maken van Mixed Reality is de scheidslijn tussen de ‘echte’ en virtuele wereld dunner dan ooit.

Hoe kun je HTC VIVE inzetten bij je klanten?

Hieronder vind je enkele voorbeelden van doelgroepen waarbij Virtual Reality een fantastische match is:

Training & Simulatie

Van het klaslokaal tot situaties die onmogelijk in onze eigen realiteit te simuleren zijn – met een HTC VIVE-device is iedere situatie binnen handbereik in een virtuele wereld.

Samenwerking

Teams werken steeds meer verspreid over verschillende locaties. Een VR headset brengt mensen bij elkaar in een virtuele wereld om samenwerking te stimuleren.

Design & Ontwerp

Architecten, 3D ontwerpers en andere creatievelingen zien hun ontwerpen tot leven komen in drie dimensies door te werken in een virtuele wereld met hun HTC VIVE VR headset.

Entertainment

HTC VIVE was al een pionier als het gaat om gamen in Virtual Reality, maar ook andere vormen van entertainment kunnen grote voordelen halen uit VR headsets.

Sales & Marketing

De term ‘Seeing is Believing’ is nooit échter geworden. Laat marketingcampagnes en sales pitches tot leven komen in een virtuele omgeving.

Gezondheidszorg

In de medische wereld winnen VR en virtuele omgevingen snel terrein. Neem bijvoorbeeld chirurgen, die een operatie al kunnen simuleren in VR.

VIVE Business: Een complete zakelijke oplossing

Wanneer je klant aan de slag gaat met HTC VIVE-devices kan deze direct gebruik maken van een volledige zakelijke oplossing, die ondersteuning op maat aanbiedt. Ieder device wordt centraal geïnstalleerd én beheerd vanuit één applicatie, zodat het managen van de headsets weinig extra workload oplevert. Ook hebben gebruikers vanaf dag één toegang tot een uitgebreide suite aan zakelijke applicaties via de VIVE Business AppStore, waarin gratis en betaalde apps beschikbaar zijn van vertrouwde, onafhankelijke ontwikkelaars.

Tel daar geavanceerde beveiliging, professionele garantie, onderhoud en een back-end systeem voor statistieken en systeem analyses bij op, en je hebt zonder poespas een volledige VR-oplossing voor je klant wanneer je kiest voor HTC VIVE.

Waarom bedrijven kiezen voor HTC VIVE

Eenvoudige set-up

Plaats eenvoudig meerdere devices beveiliging binnen het netwerk van je klant.

Makkelijk te beheren

Via één portaal beheert je klant alle HTC VIVE-devices en wordt content gemakkelijk uitgerold.

Garantie op kwaliteit

Met een uitgebreide selectie direct beschikbare, award-winning apps kan je klant direct aan de slag.

Uitgebreide beveiliging

Opties voor single sign-on en offline configuratie, plus beveiliging voor data, zorgen voor een complete beveiliging.

Ideale gebruikerservaring

Door hoge kwaliteit graphics en een comfortabele pasvorm bieden de HTC VIVE-devices een ideale gebruikerservaring.

Ontworpen voor business

Door een uitgebreide garantie, service vanuit HTC én TD SYNNEX na de verkoop en technische support kan je klant altijd verder.

Maak kennis met ons gespecialiseerde Virtual Reality team en ontdek de mogelijkheden voor jouw business