Ga naar pagina inhoud

Maak kennis met Brother’s zakelijke assortiment

Het zakelijke assortiment van Brother bestaat uit een breed scala aan hoogwaardige laser- en inkjetprinters, documentscanners en labeloplossingen. Zo is er een device voor ieder type gebruiker: van de eenmanszaak tot de grote kantoortuin, en ook voor specifiekere behoeften. Er zijn binnen het portfolio namelijk oplossingen beschikbaar voor specifieke branches, zoals de gezondheidszorg, logistiek, warehouse, retail, horeca en de voedselindustrie. We laten je graag kennismaken met de verschillende devices en je kunt direct jouw prijs ontdekken op ons eCommerce platform InTouch.

Kleurenlaserprinters

Jouw klanten zijn altijd op zoek naar manieren om effectiever en productiever te werken. Het Brother assortiment kleuren-laserprinters is daarvoor uitermate geschikt. Deze printers vereisen minimaal onderhoud en kunnen worden uitgerust met hoge capaciteit supplies die zeer lang meegaan. Daarnaast kunnen organisaties profiteren van hoge printsnelheden en beschikken de all-in-one modellen over geavanceerde en tijdbesparende scanfuncties.

Alle kleurenlasermodellen zijn uitvoerig getest door het gerenommeerde Buyers Lab instituut en ook hier werd keer op keer bevestigd dat deze professionele printkwaliteit leveren. Een garantie voor tevreden klanten, die altijd op hun printer kunnen vertrouwen.

Zwart-witlaserprinters

Met de zwart-witlaser modellen beschikken bedrijven over de middelen om hun organisatie efficiënter te laten werken en de productiviteit te verhogen. Daarnaast kunnen ze kosten besparen en zijn verzekerd van hoogwaardige producten waar ze op kunnen vertrouwen.

De Brother zwart-witlaserprinters en all-in-ones zijn geschikt voor het afdrukken tot 10.000 pagina’s per maand en behalen zeer hoge printsnelheden. Er kunnen diverse accessoires worden toegevoegd, zoals extra papierladen om de papiercapaciteit te verhogen. De Brother zwart-wit modellen vereisen minimaal onderhoud en komen tegemoet aan de eisen die worden gesteld binnen het moderne bedrijfsleven.


Industriële labelprinters

Brother heeft een brede keus aan printers voor het afdrukken van labels en bonnen in een industriële omgeving. De labelprinters zijn geschikt voor het verwerken van grote printvolumes en voldoen aan de eisen op het gebied van efficiëntie en traceerbaarheid, die binnen veel organisaties en sectoren van toenemend belang zijn.

De industriële labelprinters van Brother zijn ontworpen voor optimale duurzaamheid en een lange levensduur. Ze ondersteunen diverse printertalen, waaronder ZPL2-emulatie, waardoor ze direct ingezet kunnen worden als vervanging van het bestaande printerpark. Vanwege de hoge printsnelheden kunnen de labelprinters voldoen aan de vraag naar labels binnen productiefaciliteiten en de transport- en logistieke sector.

A3 XL inkjetprinters

Naast de toonaangevende lasermodellen biedt Brother ook hoogwaardige, professionele inkjetprinters. De A3 XL inkjetmodellen zijn speciaal ontwikkeld voor dynamische bedrijven en leveren professionele print-, scan- en kopieresultaten tot A3-formaat.

Dankzij de vele extra functies kunnen jouw klanten sneller en flexibeler werken. De inkjetlijn beschikt over beveiligingsfuncties op Enterprise-niveau, zoals bijvoorbeeld ingebouwde NFC-verbinding voor het vrijgeven van printopdrachten. Daarnaast zijn er inktcartridges van hoge capaciteit beschikbaar waarmee tot maximaal 6.000 pagina’s afgedrukt kunnen worden. Aantallen die normaal gesproken alleen behaald worden door geavanceerde laserprinters.

Documentscanners

Brother biedt een breed assortiment aan documentscanners voor het archiveren en delen van belangrijke informatie. Van geavanceerde desktopscanners voor gebruik binnen kantoren en bedrijven, tot mobiele scanners voor gebruik door buitendienstmedewerkers op locatie.

Met de desktopscanners van Brother kunnen papieren documenten met één druk op de knop worden omgezet in digitale bestanden van hoge kwaliteit, die automatisch in de gewenste map worden opgeslagen. Met diverse automatische correctiefuncties zijn gebruikers verzekerd van gedigitaliseerde bestanden van hoge kwaliteit die volledig klaar zijn om te worden gebruikt in een workflow of bewaard te worden in het archief.

Ontdek de promo’s van november

Op zoek naar een printing-oplossing op maat voor jouw klant?

Wij staan je graag te woord!