Ga naar pagina inhoud

Dé zakelijke partner op het gebied van print, scan en labels

Het efficiënt kunnen printen, kopiëren en scannen van documenten neemt nog altijd een centrale plek in tijdens de werkdag van veel zakelijke professionals. Of het nu gaat om overheden, medewerkers in de hospitaliteit of specialisten in de gezondheidszorg – allemaal hebben ze behoefte aan een oplossing op maat. Tegelijkertijd zorgen ontwikkelen in de markt en de wereld voor nieuwe verwachtingen en eisen aan deze devices: een goede beveiliging, compatibiliteit met hybride werken én een grote focus op duurzaamheid wegen minstens net zo zwaar als de afdrukkwaliteit en snelheid van de printer.

Brother is dé zakelijke partner die devices biedt die geschikt zijn voor zowel ZZP’ers als MKB bedrijven, maar ook modellen die voldoen aan de eisen die worden gesteld door grote bedrijven en organisaties. Zo kun je jouw klanten altijd bedienen met een oplossing op maat.

Ontdek de promo’s van april

Iedere maand zijn er verscheidene promoprijzen beschikbaar op Brother-devices. Hieronder ontdek je enkele van onze favorieten en via de button vind je het gehele assortiment dat beschikbaar is tegen een extra scherpe prijs. Benieuwd naar jouw persoonlijke prijs? Kijk dan op ons eCommerce platform, InTouch.

Op de promo’s van april geldt in alle gevallen: OP = OP! Wees er dus snel bij.

Duurzaamheid

Jouw klanten willen bij iedere print zeker weten dat zij zo verantwoord mogelijk omgaan met het milieu en onze planeet. Bij Brother speelt duurzaamheid een belangrijke rol – van ontwerp en productie, tot inzameling en recycling. Zo zet het bedrijf zich in om de impact op het milieu in alle stadia van de levenscyclus van haar producten te verminderen. Door samenwerking met externe partijen en een duidelijke set met duurzaamheidsdoelstellingen houdt Brother zichzelf aansprakelijk om een duurzame organisatie te zijn en blijven.

Benieuwd naar de duurzaamheidsinitiatieven en -doelstellingen van Brother? Lees dan snel verder.

Business Solutions: de ideale zakelijke partner

Het zal je niet zijn ontgaan: de vragen van jouw klanten over printing-oplossingen gaan niet meer over het formaat van de printer of hoeveel afdrukken je ermee kunt maken per minuut, maar over welke services er beschikbaar zijn, hoe duurzaam het device is en welke features er zijn voor specifieke behoeften van bijvoorbeeld de gezondheidszorg, horeca en logistiek.

Wij laten je graag kennismaken met de mogelijkheden die Brother biedt voor de zakelijke markt:

Managed Print Service (MPS)Met Managed Print Service betaalt je klant altijd per print, zonder minimale afname. Zo betaalt de gebruiker alleen voor het échte verbruik en komt deze nooit zonder supplies te zitten; deze worden namelijk automatisch via jou aangeschaft.

Optimale beveiliging voor documentenDevices van Brother voldoen aan de standaarden om vertrouwelijke documenten te beschermen en een veilige verbinding binnen het netwerk te realiseren. Zo zorg je dat een printer of scanner een veilig endpoint blijft binnen de fleet van de eindklant.

Automatische verwerkingWanneer het aankomt op scanning willen jouw klanten geen tijd kwijt zijn aan het handmatig archiveren van documenten. Door de automatische verwerking van documenten, bijvoorbeeld op basis van barcodes, bespaar je je klant veel tijd.

Labels op het juiste formaatBinnen het assortiment van Brother zijn er verschillende labelprinters beschikbaar, die essentieel kunnen zijn binnen het ecosysteem van je partner. Denk bijvoorbeeld aan een dierenkliniek, magazijn of hotel, waarbij labels iedere dag nog hard nodig zijn.

Op zoek naar een printing-oplossing op maat voor jouw klant?

Wij staan je graag te woord!