Ga naar pagina inhoud

Solliciteren

Hoe werkt onze sollicitatieprocedure?

Om ervoor te zorgen dat onze kandidaten zo goed mogelijk passen bij TD SYNNEX en de openstaande vacatures, hanteren wij een standaard sollicitatieprocedure. Benieuwd naar hoe deze eruit ziet? Bekijk hieronder het proces, of download de PDF.

Je solliciteert online op één van onze openstaande vacatures; hiervoor maak je eerst een account aan op Workday (ons HRM-systeem). Als je dit gedaan hebt, krijgen wij jouw sollicitatie binnen. Wij beoordelen jouw CV en motivatie en nemen per e-mail of telefoon contact met je op.

Als we mogelijkheden zien op basis van je CV en motivatie nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek, meestal online via zoom of teams. In dit gesprek bespreken we of er een match is.

Als deze match er is volgt er een tweede en wellicht ook nog een derde gesprek op ons kantoor om je nog beter te leren kennen.

Als na dit tweede en wellicht derde gesprek het enthousiasme nog steeds wederzijds is, dan volgt er een aanbod van TD SYNNEX.

Als jij akkoord gaat met het aanbod, wordt er een Background check opgestart. Indien deze positief is afgerond, sturen wij het contract op via de mail ter ondertekening. Vervolgens zal je uitgenodigd worden voor ons Warm Welcome programma.

Welkom bij TD SYNNEX!

Meer weten? Kennis maken? Neem dan contact met ons op!