Ga naar pagina inhoud

Zet een stap voorwaarts met veerkracht

Is jouw klant goed beschermd tegen ransomware?

Steeds meer bedrijven zijn volledig afhankelijk van hun ICT-infrastructuur (on-premise, private cloud, hybride cloud, publieke cloud).
En ransomware en hackers zijn actueler dan ooit…
Daarom is één van de belangrijkste dingen dat jouw klant een solide back-upstrategie heeft, zodat ze daarop kunnen terugvallen in geval van een ramp of worden getroffen door ransomware of hackers.

De back-up en beheer oplossingen van Veeam zorgen dat jouw data optimaal beschermd is tegen dataverlies, ransomware en andere vormen van cybercriminaliteit.

Dit alles maakt van NetApp The Intelligent Data Infrastructure Company

Vandaar dat wij het belangrijk vinden om de Veeam 3-2-1 1-0 regel voor totale data protectie toe te passen:
3: Bewaar minimaal 3 kopieën van je gegevens
2: Bewaar de back-ups op 2 verschillende media
1: Bewaar minimaal 1 van de kopieën op een externe locatie
1: Bewaar minimaal 1 van de kopieën offline
0: Zorg ervoor dat je gecontroleerde back-ups zonder fouten hebt

Als organisatie ben je uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor je back-ups.

TD SYNNEX: Jouw partner in back-up strategie

Hoe biedt jij je klant de best passende back-up oplossingen zodat de klant deze zelf kan inrichten? Of wil je de klant ontzorgen door Backup as a Service aan te bieden?
TD SYNNEX is al ruim 15 jaar distributeur van Veeam in Nederland. We hebben een groot dedicated team en veel kennis waar het gaat om sales, techniek en marketing. Samen met jou nadenken over de beste oplossingen voor jouw klanten? We doen het graag. We adviseren en ondersteunen jou en jouw klanten en helpen graag. Ook organiseren we regelmatig kennis- en funsessies en incentives met Veeam om jou te ondersteunen.
Het bewijs? We zijn in 2023 uitgeroepen tot distributor en tot solution aggregator of the year 2023!

Veeam Data platform

Naast de standaard back-up en encryptie biedt het Veeam Data Platform functies zoals Direct-to-Object-opslagback-ups, en biedt vertrouwde onveranderlijkheid en geavanceerde cyberveerkracht om ervoor te zorgen dat er niet alleen een back-up van jouw data wordt gemaakt, maar dat de data ook herstelbaar en veilig zijn. De Veeam Data Platform oplossingen kun je bij TD SYNNEX afnemen in het subscription model

Veeam Cloud & Service Provider (VCSP) model

Naast het aanbieden van Veeam oplossingen in het subscription model, is het ook mogelijk om deze via een rental model aan te bieden aan jouw klanten. TD SYNNEX is de aggregator waar je jouw Veeam Cloud Service Provider (VCSP) contract kunt afsluiten.

Bescherm Microsoft 365-gegevens

Volgens ESG geeft 53% van de ondervraagde organisaties aan dat ze de afgelopen twaalf maanden dataverlies hebben ervaren in SaaS-applicaties. Het Microsoft 365 Shared Responsibility Model stelt: Met Microsoft 365 (voorheen Office 365) zijn het jouw gegevens – jij beheert ze – en het is jouw verantwoordelijkheid om deze te beschermen. Word niet het slachtoffer van lacunes in het retentiebeleid en de gevaren van gegevensverlies.

Veeam® Backup voor Microsoft 365 elimineert het risico dat je de toegang tot en controle over je Office 365-gegevens verliest, waaronder Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat je gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Meer informatie?

Klinkt het interessant om Veeam-partner van TD SYNNEX te worden? Laat dan jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.