Ga naar pagina inhoud

Transformeer je business en jouw carrière met TD Academy

De IT-markt is continu in beweging en nieuwe ontwikkelingen gaan steeds sneller. Dat maakt het voor jouw als partner lastig om te blijven beschikken over de meest actuele kennis, die je nodig hebt voor de juiste advisering van je klanten. TD SYNNEX Academy helpt je bij het up-to-date houden en verkrijgen van nieuwe kennis voor het optimaal benutten van kansen binnen de digitale ontwikkeling. We doen dit met zowel Sales Enablement trainingen als Technische Trainingen.

Verhoog je kennis met TD SYNNEX Academy

Verschillende trainingsvormen

TD SYNNEX Academy is hét opleidingscentrum van TD SYNNEX Nederland. Je vindt hier een uitgebreid aanbod Sales enablement trainingen en Technical trainingen gericht op de AV-, CE- en IT -branche. 

Naast de officiële vendor trainingen, die je voorbereiden op de certificeringsexamens, bieden we ook cursussen die volledig op maat zijn en afgestemd op jouw specifieke organisatie. Je hebt hierbij de keuze uit klassikale trainingen op een eigen locatie of in ons trainingscenter. Indien gewenst kunnen we ook trainingen voor en bij jouw klant verzorgen.

Uitgelichte trainingen

Technical training

De Technische Trainingen stellen je in staat om deze nieuwe technologieën op de juiste manier te ontwerpen, te ontwikkelen, te implementeren en te beheren.

Naast de officiële vendor trainingen, die je voorbereiden op de certificeringsexamens, bieden we ook cursussen die volledig op maat zijn en afgestemd op jouw specifieke organisatie.

Sales Enablement training

Onze Sales Enablement trainingen zorgen ervoor dat je beschikt over de benodigde actuele kennis om nieuwe technologie in de markt te zetten en af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen van jouw klant.

Gericht op succes

TD SYNNEX Academy is wereldwijd erkent als TOP 20 IT opleider en verzorgt trainingen met behulp van de modernste cursusmaterialen en de beste trainers. Daarmee garanderen wij een uitstekende  leerervaring, waarin we onze partners en eindklanten leren hoe IT-technologie in complexe real-world omgevingen kan worden toegepast.

TD SYNNEX Academy, al 20 jaar een begrip, omdat wij weten hoe belangrijk kennis voor je is!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend opleidingsadvies.

Wij beantwoorden graag alle vragen over IT-training en -certificering en informeren je graag over ons trainingsaanbod.