Ga naar pagina inhoud

Microsoft-trainingen

binnen no-time officieel gecertificeerd

Microsoft-trainingen zijn op dit moment een van de beste investeringen in jezelf of je medewerkers. Ongeacht het startniveau. Wij begrijpen dat je krap in je tijd zit. Dat je liever je uren besteedt aan het helpen van je klant, en het verkopen van oplossingen. Daarom hebben wij onze trainingsprogramma’s zo ingericht dat ze je zo min mogelijk tijd kosten en belasten.

Met de Certification Fast Track Training neem je deel aan een officiële Microsoft-training, onderdeel van het MCPP-programma (Skilling). Binnen zes weken stomen we je klaar voor een certificaat. Bovendien bieden we deze trainingen nu met korting aan (normale prijs: 1990 euro!), inclusief een examenvoucher, oefenexamen en een examenvoorbereidingsdag.

Fast Track-programma

Dag 1 en 2: Op dag 1 en 2 behandelt de trainer een deel van de theorie en ga je aan de slag met de hands-on oefeningen.

Dag 3: Tijdens deze examentraining dag maak je een oefenexamen. Vervolgens is er een gelegenheid om vragen te stellen. De trainer deelt daarnaast ook nog tips & trics om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op je examen.

Ten slotte boek je tijdens deze training ook direct je examen en claim je de officiële Microsoft-badge die aangeeft dat je de training hebt voltooid.

Overzicht trainingsdata Fast Tracks

CodeNaam trainingDesignationDatumPrijsInschrijven
MD-102Microsoft 365 Endpoint AdministratorModern Work29, 30 mei & 25 juni1094,50 euroRegistreren
AZ-800Administering Windows Server Hybrid Core InfrastructureAzure Infrastructure30, 31 mei & 21 juni1094,50 euroRegistreren
AZ-801Configuring Windows Server Hybrid Advanced ServicesAzure Infrastructure6, 7 juni & 28 juni1094,50 euroRegistreren
SC-200Microsoft Security Operations AnalystSecurity24, 25 juni & 28 juni1094,50 euroRegistreren
AZ-305Designing Microsoft Azure Infrastructure SolutionsAzure Infrastructure24, 25 juni & 12 juli1094,50 euroRegistreren
MS-102Microsoft 365 Administrator EssentialsModern Work26, 27 juni & 12 juli1094,50 euroRegistreren
AZ-800Administering Windows Server Hybrid Core InfrastructureAzure Infrastructure4, 5 juli & 19 juli1094,50 euroRegistreren
MD-102Microsoft 365 Endpoint AdministratorModern Work9, 10 juli & 25 juli1094,50 euroRegistreren
SC-300Microsoft Identity and Access AdministratorSecurity15, 16 juli & 31 juli1094,50 euroRegistreren
AZ-104Microsoft Azure AdministratorAzure Infrastructure24, 15 juli & 8 augustus1094,50 euroRegistreren

We hebben journeys samengesteld voor de verschillende MCPP Skilling-trajecten. Download een grafisch overzicht van deze journeys hier. Wil jij meer weten over onze officiële Microsoft-trainingen? Neem gerust contact op.

Overzicht data workshops en webinars

CodeNaam workshopDatumPrijsInschrijven
WebinarInloopsessie StreamOne IONWekelijksGratisRegistreren
TDM-MXDRCUMXDR: Add 24/7 security to your MSP practice with TD SYNNEX – for partners and customers17 meiGratisRegistreren
WebinarGet AI ready with Business Premium & Security30 meiGratisRegistreren
WebinarStrengthening cyber defense with AI and Microsoft Copilot for Security19 juniGratisRegistreren
TDM-MXDRMXDR: Add 24/7 security to your MSP practice with TD SYNNEX – for partners5 juliGratisRegistreren
WebinarMXDR in action: The anatomy of a cyber attack11 juliGratisRegistreren

Overzicht trainingsdata standaard trainingen

CodeNaam trainingDesignationDatumPrijsInschrijven
PL-400Microsoft Power Platform DeveloperBusiness Applications27-29 mei & 6-7 juni2190 euroRegistreren
PL-900Microsoft Power Platform FundamentalsBusiness Applications6 juni595 euroRegistreren
AI-900Microsoft Azure AI FundamentalsAzure Infrastructure20 juni595 euroRegistreren
PL-600Power Platform Solution ArchitectBusiness Applications20-21 juni & 27-28 juni1890 euroRegistreren
MB-800Microsoft Dynamics 365 Business Central Functional ConsultantBusiness Applications1-3 juli & 8-9 juli2190 euroRegistreren
AZ-900Microsoft Azure FundamentalsAzure Infrastructure5 juli795 euroRegistreren
AI-900Microsoft Azure AI FundamentalsAzure Infrastructure22 juli595 euroRegistreren
PL-900Microsoft Power Platform FundamentalsBusiness Applications15 augustus595 euroRegistreren
MS-900Microsoft 365 FundamentalsModern Work30 augustus595 euroRegistreren
MB-820Dynamics 365 Business Central DeveloperBusiness Applications2-4 september & 12-13 september2190 euroRegistreren
SC-900Microsoft Security, Compliance, and Identity FundamentalsSecurity27 september595 euroRegistreren

Ons aanbod Microsoft-certificeringen:

Gevorderden

  • AZ-104: Azure-beheer
    Designation: Azure Infrastructure
    Met dit certificaat op zak ben jij een allround, professioneel Azure-beheerder. Na afloop is voor jou het implementeren, beheren en controleren van een Microsoft Azure-omgeving kinderspel. Je weet feilloos elementen als virtuele netwerken, opslag, computers, identiteiten, beveiliging en beheer te combineren tot een competitief geheel. Je leert alles over PowerShell, Azure CLI, het Azure-portaal, Azure Resource Manager-sjablonen (ARM-sjablonen) en Microsoft Azure Active Directory (Azure AD).
  • AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies
    Designation: Security
    Wil jij gecertificeerd expert worden in het beveiligen van Azure-omgevingen? Dan zit je bij deze track goed. Je leert het beheren van identiteitsmanagement en toegangsbeheer, de beveiliging van het platform zelf, het beheer van securityprocessen en het beveiligen van data en applicaties.
  • AZ-700: Designing and Implementing Microsoft Azure Networking Solutions
    Designation: Azure Infrastructure
    Al bekend met Azure en wil je je hierin verdiepen? In deze training leer je hoe je een veilige en betrouwbare netwerkinfrastructuur in Azure ontwerpt en implementeert. Cursusonderwerpen gaan o.a. over; opslag, data-integratie, authenticatie, netwerken en migraties.

Experts

  • AZ-305: Designer Azure Infrastructure Solutions
    Designation: Azure Infrastructure
    Met deze certificering ben jij een architect voor Azure-omgevingen. Je kunt na de training identity-, governance-, en monitoringoplossingen vormgeven, dataopslagoplossingen ontwerpen en oplossingen voor businesscontinuïteit opzetten. Je overziet daarbij het geheel en weet hoe veranderingen in de infrastructuur doorwerken op het grotere geheel.
  • MD-102: Microsoft 365 Endpoint Administrator
    Designation: Modern Workplace
    Met deze certificering leer je alles over het inrichten van een Microsoft-tenant bij je klanten. De training gaat in op configuratie van de tenant-omgeving, het opzetten en configureren van een gebruikersaccount, en het inrichten van securitygroepen. Ook leer je de tenant zelf beheren.
  • MS-102: Microsoft 365 Adminstrator
    Designation: Modern Workplace
    Dat security een cruciale voorwaarde is, hoeven we je niet uit te leggen. Deze track leert je alles over het beveiligen van endpoints binnen Microsoft 365. Je leert de ins en outs van Microsoft Defender, en weet hoe je compliance bewaakt.
  • AZ-140: Configuring and Operating Microsoft Azure Virtual Desktop
    Designation: Azure Infrastructure
    Deze training leert Azure administrators hoe je virtual desktop experiences en remote apps voor elk apparaat op Azure kan plannen, leveren en beheren. De onderwerpen die o.a. worden behandeld zijn; het implementeren en beheren van netwerken voor Azure Virtual Desktop, het implementeren en beheren van FSLogix, het bewaken van de prestaties en status van Azure Virtual Desktop.

Waarom Microsoft-trainingen via TD SYNNEX?

  • We hebben de meest kundige trainers
    Al onze trainers zijn officieel hiervoor gecertificeerd. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en weten precies wat er in de markt speelt.
  • We bieden de kortste en snelste certificeringstrajecten
    Onze Microsoft Fast Track-trainingen staan in het teken van efficiency. Bij ons geen opsmuk, maar gerichte, vakinhoudelijke lesprogramma’s.
  • We denken met je mee
    Wij willen dat de trainingen matchen met jouw behoeften en marktkansen. Daarom kun je bij ons terecht voor advies over de best passende Microsoft-trainingen. Jouw tempo en jouw behoeften staan tijdens de trainingen centraal.
  • We weten wat er speelt
    Daardoor kunnen we in de trainingen de juiste accenten leggen. En sluiten ze altijd aan op de praktijk bij jouw klanten.
  • We bieden trainingen voor iedereen en voor alle niveaus
    Het maakt niet uit of je al veel kennis en ervaring met Microsoft-oplossingen hebt, of juist er blanco ingaat. Wij hebben voor alle niveaus passende trainingen.

Dit vinden onze partners van ons:

Natuurlijk kunnen we alle voordelen van onze Microsoft-trainingen hier belichten. Maar liever nog laten we dat aan onze partners over. Een greep uit hun reacties:

“Dankzij de trainingen van TD SYNNEX heb ik veel meer grip gekregen op Microsoft-implementaties bij mijn klanten.”

“Ik kan vragen van klanten beter en sneller beantwoorden sinds ik de Certification Fast Track Training heb afgerond. Daarnaast merk ik dat door certificering het klantvertrouwen is toegenomen en we makkelijker Microsoft-oplossingen verkopen.”

“Het is erg prettig dat ik de theorie in eigen tempo kon doen. Bovendien op de momenten dat het mij uitkwam. Daardoor hoefde ik geen ander werk stil te leggen.”

“Binnen no-time had ik de Microsoft Azure-certificering op zak. Bij een ander trainingsinstituut had me dat zeer waarschijnlijk veel meer tijd gekost.”

“De trainers van TD SYNNEX zijn niet alleen kundig, maar weten ook hoe ze hun kennis op een effectieve en onderhoudende manier moeten overdragen.”

Wij staan voor je klaar. Neem contact op met één van de trusted advisors van TD SYNNEX.