Ga naar pagina inhoud

VMware Cloud Foundation:
De digitale hub
van morgen 

De digitale revolutie in de IT

Je hebt vast wel eens gehoord van de digitale transformatie, toch? Die razendsnelle veranderingen in de wereld van IT vragen om flexibele oplossingen. En daar komt VMware Cloud Foundation (VCF) om de hoek kijken.

Wat is VMware Cloud Foundation?

VCF is eigenlijk een soort superheld onder de hybride cloudplatforms. Het regelt alles: van het managen van virtuele machines tot het orchestreren van containers. Het draait allemaal om vSphere, vSAN en NSX-T-technologieën die je datacenter volledig softwaregedefinieerd maken.

Hoe werkt het dan?

Het mooie van VCF is dat het implementatieproces super makkelijk is, dankzij die handige SDDC Manager. En weet je wat nog beter is? Het is niet alleen handig voor je eigen datacenter, maar ook voor publieke clouds zoals AWS, Azure en Google Cloud.

Meer dan alleen VM’s

Maar wacht, er is meer! Met VMware Tanzu Standard kun je niet alleen VM’s hosten, maar ook containers managen op het vSphere-platform. En het beste is dat je daarvoor dezelfde vertrouwde VMware-beheertools kunt gebruiken.

Waarom zou je kiezen voor VMware Cloud Foundation?

  • Consistente prestaties: Of je nu in je eigen datacenter werkt of in de cloud, VCF zorgt ervoor dat alles soepel blijft draaien. 
  • Makkelijk beheer: Met de VMware Cloud Console heb je alles onder controle, waar je ook bent. 

Flexibiliteit met VMware Cloud Universal

Wil je een abonnement dat meebeweegt met jouw behoeften? Dat kan met VMware Cloud Universal! Koop gewoon een pool van credits en gebruik ze waar je maar wilt: VMware Cloud op AWS, op Dell EMC, of gewoon een lokale implementatie met VMware Cloud Foundation.

Succes gegarandeerd met VMware Success 360

En weet je wat het mooiste is? Bij VMware Cloud Universal krijg je ook nog eens toegang tot VMware Success 360. Dit programma zorgt ervoor dat je altijd hulp hebt bij planning, adoptie, ondersteuning en monitoring.

Conclusie

VMware Cloud Foundation en VMware Cloud Universal zijn de toekomst van flexibele IT-oplossingen. Met hun hulp kun je zonder zorgen jouw digitale infrastructuur beheren, waar die ook mag zijn. Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om te gaan innoveren!

Meer informatie of hulp nodig? Neem dan contact op met de VMware experts van TD SYNNEX