Ga naar pagina inhoud

Binnen 90 dagen een nieuwe oplossing in uw portfolio?

Start vandaag nog met practice builder!

Wil jij ook serieuze stappen zetten met transformatie van de business en IT van jouw klanten? Met het Practice Builder programma van TD SYNNEX kies je ervoor om stapsgewijs een transformerende oplossing op te zetten die aansluit bij de klantbehoefte. Gratis!

Bouw jouw eigen practice met hulp van ons team
Wij ontwikkelen samen met jou de beste en veelgevraagde oplossingen van participerende vendoren. Denk aan oplossingen binnen Cloud, Cybersecurity en Data & IOT. En helpen je deze in de markt te zetten.

Volledige focus, jouw succes
Waarom is het Practice Builder programma van TD SYNNEX succesvol? Het vraagt een enorme discipline van organisaties om zelfstandig volledige focus te ontwikkelen om een nieuw product of dienst te ontwikkelen en in de markt te zetten. Na het uitspreken van een strategische keuze om dit te gaan doen, is het daarna de taak van meerdere afdelingen, personen en met verschillende disciplines dat het wiel gaat draaien. Kennis en kunde zullen moeten worden opgehaald en opgebouwd. Marketing, services en sales executie zijn allemaal belangrijk om de practice te laten slagen bij de doelgroep. Het Practice Builder programma traint en adresseert al deze facetten en stappen in het totale proces.

In 90 dagen klaar om te verkopen
TD SYNNEX heeft binnen Practice Builder al deze acties geborgd en helpt je hier stapsgewijs mee. Binnen een overzichtelijke periode van 90 dagen ben je met alle stakeholders binnen jouw organisatie up-and-running en klaar voor het aanbieden aan jouw klanten.

Hoe te starten?

Uiteraard vraagt een serieuze nieuwe oplossing om een serieuze aanpak. Daarom hebben wij het vierstappenplan ontwikkeld hoe je kunt starten:

 • Doe de partner transformatie assessment
  Kom erachter of jouw organisatie de volgende stap kan zetten en de investering in tijd wil doen om binnen 90 dagen tot een kansrijke practice te komen.
 • Start met toegang tot het traject dat is afgestemd op het kennisniveau binnen uw organisatie op basis van de deelnemende vendoren
  Met de juiste kennis op technisch- en salesvlak, kun je meedoen met het programma
 • Neem deel aan de workshops voor strategieontwikkeling
  Gezamenlijk met andere partners, met eenzelfde interesse en motivatie, wordt de keuze voor de practice behandeld en de strategie gedeeld aan alle betrokkenen binnen jouw organisatie
 • Leer hoe je ‘hands-on’ een Cloud, data of IoT practice kunt bouwen
  Samen met onze gespecialiseerde consultants, wordt de practice samen met jouw team, opgezet.

We spreken je hier graag over

Naast de sales- en technisch inhoudelijke kant, krijg je ook handvatten over hoe je gekwalificeerde prospects en de juiste mensen vindt om jouw bedrijf te laten groeien. Practice Builder is een TD SYNNEX methodologie, een proces dat onze klanten in staat stelt snel en betaalbaar een practice op te zetten en te verkopen.

Hier kun je voorbeeld lezen van een practice builder voor Security.

Meer weten? Neem direct contact op met TD SYNNEX, via 088-1334000.