Ga naar pagina inhoud

Krachtige SSD’s, HDD’s, USB-drives en geheugenkaarten

Eén van de fundamenten van de IT-infrastructuur bij jouw klanten is opslag; of het nu gaat om de schijfruimte in notebooks, desktops en workstations, de schijven in de serverruimte of externe SSD’s en USB-drives om data mee te nemen. Het bewaren, verplaatsen en gebruiken van dat is van essentieel belang en dient altijd veilig en betrouwbaar te zijn. Western Digital levert diverse oplossingen voor gegevensopslag en is daarbij continu op zoek naar manieren om hun storage-oplossingen te verbeteren. Van snelle SSD’s voor gamers en grafisch designers, tot extra veilige HDD’s voor betrouwbare gegevens – alle mogelijkheden vind je in hun assortiment. We laten je graag kennismaken met de oplossingen voor dataopslag van Western Digital.

WD Purple™: De ideale partner voor beveiligingsystemen

WD Purple™ harde schijven zijn ontworpen voor 24/7 beveiligingssystemen die beeldkwaliteit tot 4K UHD vereisen. Deze oplossingen beschikken over Western Digital’s exclusieve AllFrame-technologie™, welke ervoor zorgt dat er minder fouten, framedrops en ontbrekende beelden in de videostream te zien zijn in vergelijking tot de concurrentie. De Micro SD flashdrives en HDD’s zijn te gebruiken met vrijwel iedere populaire vendor voor beveiligingscamera’s, zodat je je klant snel voorziet van een oplossing op maat.


Micro SD flashdrives

De WD Purple™ microSD-kaarten van Western Digital zijn specifiek ontworpen voor beveiligingscamera’s. Deze markt is de afgelopen jaren explosief gegroeid, waardoor er kansen voor jou liggen om je klanten te ontzorgen met de juiste opslag. Door het toenemende gebruik van 4K-video worden er steeds hogere eisen gesteld aan 24/7 video-opname.

Met behulp van geavanceerde 96-laags 3D NAND-technologie levert de kaart kosteneffectieve opslag, met opties vanaf 32 GB tot 1 TB.


HDD’s

Gaat de vraag van jouw klant verder dan één beveiligingscamera en voorzie je opslag voor een beveiligingsnetwerk? Maak dan kennis met de WD Purple™ harde schijven. Deze zijn speciaal ontworpen voor 24/7 beveiligingssystemen en bieden onder meer ondersteuning aan Deep Learning-analyses. Zo help je jouw klanten AI inzetten om hun beveiliging te verbeteren. Elke WD Purple™ HDD wordt geleverd met een garantie van 3 jaar, waardoor je je klant extra zekerheid biedt in zijn beveilingsoplossing.

Een stap extra voor het milieu

Western Digital heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en heeft grote plannen om nog meer te doen. Zij hebben zichzelf vier nieuwe, ambitieuze duurzaamheidsdoelen gesteld, die een grote invloed hebben op de bedrijfsvoering, productontwikkeling en supply chain. Met de focus op uitstoot wil Western Digital in 2030 alle bedrijfsactiviteiten uitvoeren met 100% hernieuwbare energie en in 2032 een netto-uitstoot van nul hebben. Western Digital streeft tevens naar een vermindering van de hoeveelheid afval met meer dan 95% en waterverbruik met 20% te reduceren, beide per 2030.

Zo weten jouw klanten dat wanneer ze Western Digital-producten aanschaffen, zij milieubewust en verantwoord kopen.

Maak kennis met het portfolio van Western Digital

Op zoek naar ondersteuning bij vraagstukken omtrent opslag?

Neem contact op met ons Global Computing Components-team!