Ga naar pagina inhoud

Nieuws

Nieuws & Updates

Ontdek alles over Targus en Hyper door middel van blogposts en nieuwsupdates!

Op deze paginavind je een schat aan informatie en updates over alles wat te maken heeft met Targus. Onze blogs bieden diepgaande inzichten, handige tips en boeiende verhalen om je op de hoogte te houden van innovatieve producten en belangrijke ontwikkelingen. 

De beste bescherming van de 10e generatie iPad®

Van stijlvolle computertassen en iPad®-hoezen tot antimicrobiële tassen en laptop-accessoires, Targus heeft alles wat je nodig hebt om de apparaten die je dagelijks gebruikt te dragen, aan te sluiten en te beschermen. Hieronder stellen we graag de nieuwste iPad®-cases voor: de Click-In™ en VersaVu®.

Preventie is het beste beleid

De manier waarop we werken evolueert snel. Werken op afstand en hybride werken is in opkomst, en daarmee veranderen de verwachtingen en het gedrag van werknemers. Werknemers verplaatsen zich nu tussen thuis, op kantoor en overal daar tussenin, en bedrijven veranderen de manier waarop ze denken over en plannen maken voor beveiliging en privacy binnen hun onderneming.

De Cypress EcoSmart® collectie is hier

Wist je dat Targus een missie heeft om zoveel mogelijk gerecyclede plastic flessen te gebruiken bij het maken van de EcoSmart®-tassen? Zoek dus altijd naar het EcoSmart®-label voordat je koopt en help Targus het tij te keren tegen oceaanvervuiling en vuilstorten.

T3 Tas van Targus

Heb je vragen over
Targus accesoires?

Neem dan contact met ons op!