Ga naar pagina inhoud

Neem je werkplek overal mee naartoe

Targus staat al meer dan 40 jaar bekend om de hoogwaardige draagtassen en hoesjesvoor laptops, tablets en andere mobiele apparaten. Maar naast laptoptassen biedt Targus ook een grote  verscheidenheid aan accessoires, zoals muizen, toetsenborden, dockingstations, laptopstandaarden en privacyfilters.

Targus biedt producten die zowel functioneel als stijlvol zijn om aan alle behoefte van jouw klant te voldoen.

Ontdek nu ook Hyper! De prijswinnende reeks van geavanceerde IT- en mobiele accessoires van Targus, met de focus op Apple. De Hyper-producten waaronder powerbanks, adapters, USB-C hubs en dockingstations zorgen voor een juiste stroomvoorziening en benodigde connectiviteit .

Welke docking past het beste bij jouw klant?

Beantwoord een aantal vragen en de Docking Generator van Targus selecteert moeiteloos de perfecte docking voor de behoeften van jouw klant.

Computer accessoires van Targus

Targus biedt een brede line-up aan computeraccessoires om elke gebruiker een unieke gebruikservaring te bieden. Omdat het soms lastig is het juiste product voor je klant te selecteren, vind je op deze website meer informatie over de hele line-up.

Mocht je twijfelen over welk product het beste past bij jouw klant, neem dan contact met ons op. We staan klaar om je persoonlijk advies te geven.

Heb je vragen over
Targus accesoires?

Neem dan contact met ons op!