Ga naar pagina inhoud

Bied je klant de zekerheid van originele software

Je klant staat er niet altijd direct bij stil, maar de aanschaf van nieuwe hardware betekent nog niets tot het juiste besturingssysteem én de juiste software erop draaien. Door originele software aan je klant te verkopen, stimuleer je de productiviteit en efficiëntie van diens medewerker, en zorg je tegelijkertijd voor een sterk verhoogde beveiliging. Zo lopen eindgebruikers geen risico wanneer het gaat om gevoelige data, wachtwoorden en andere gegevens. Binnen het Microsoft ESD-portfolio ontdek je het vertrouwde Windows-besturingssysteem, de applicaties uit de Microsoft Office line-up én de gespecialiseerde oplossingen van Windows Server. Alle licenties zijn eenvoudig te bestellen via ons eCommerce platform, InTouch.

Hieronder maak je kennis met het Windows 11-besturingssysteem en de manieren waarop jij jouw klant ermee kunt ontzorgen.

Maak kennis met Windows 11

Met zijn intuïtieve user interface, eenvoudige organisatie en krachtige prestaties is Windows 11 het meest gebruiksvriendelijke besturingssysteem dat Microsoft tot op heden op de markt heeft gebracht. Daarnaast zorgt het besturingssysteem vanaf het moment van opstarten voor een veilige werkomgeving, met gebruiksvriendelijke features als Windows Hello en innovatieve identiteitsbescherming. Gecombineerd met de hardware waarop Windows 11 draait, zorgen meerdere beveiligingslagen dat apps en informatie veilig te gebruiken zijn en dat de privacy van medewerkers gewaarborgd is. De OS is eenvoudig te installeren, biedt gebruikers de mogelijkheid om snel hun PC-omgeving naar eigen voorkeuren te personaliseren en laat ze gemakkelijk navigeren van bestanden naar mail of internetbrowser.

Ontdek de voordelen van Windows 11

Productief

Gebruiksvriendelijke hulpmiddelen en Windows 11-functies helpen medewerkers hun bureaublad te optimaliseren en hun productiviteit te maximaliseren. Met Microsoft Phone Link synchroniseer je een IPhone of Android-apparaat met een PC, waardoor je vanaf één enkel device geconcentreerd kunt werken.

Veilig

Windows 11 wordt geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties die helpen klanten te beschermen tegen malware, phishing en identiteitsfraude. Hoewel waakzaamheid de belangrijkste beschermingsmaatregel is die ze kunnen nemen, helpen de beveiligingsfuncties in Windows 11 om jouw klant realtime detectie en bescherming te bieden.

Gebruiksvriendelijk

Met Windows 11 kunnen medewerkers eenvoudig eigen voorkeuren instellen voor bureaublad, achtergronden, kleuren en tekst. Navigeren met behulp van spraakherkenning of het gebruik van de zoekfunctie in de menubalk zorgen ervoor dat ze snel bij hun bestanden, foto’s of favoriete webpagina’s komen.

Eenvoudig foto’s en video bewerken en opslaan

Windows 11 is uitgerust met een foto-app en videobewerkings-programma, voor het bewerken en veilig opslaan van foto’s en video. Gebruik de app om filters toe te voegen, foto’s bij te snijden en AI-functies te gebruiken en bewerk video’s eenvoudig met behulp van Clipchamp.

Kies voor originele software

Windows 11 biedt jou een uitgelezen kans om oude apparatuur bij je klant te upgraden of te vervangen. Bij veel organisaties zijn PC’s in gebruik die ouder zijn dan 4 jaar. Met het Windows 11 besturingssysteem zorg je ervoor dat je klant weer volledig up-to-date is met de laatste technologie en voldoet aan de laatste eisen voor veiligheid en productiviteit.

Kies daarbij ook voor de officiële software. Niet-officiële software is een risicovolle investering, waarbij een goede bescherming tegen ransomware en phishing niet gegarandeerd is. Originele Microsoft-software zorgt daarentegen tijdig voor updates en ondersteuning, die jouw klant beschermen tegen cyberaanvallen en andere bedreigingen. Zo werken zij met vertrouwen en maximale productiviteit.

Een oplossing op maat voor iedere gebruiker

Windows 11 Home

Windows 11 Home is de hub voor alles wat eindgebruikers maar nodig hebben voor hun dagelijkse gebruik. Met voorgeïnstalleerde apps vanuit Microsoft en een enorme set extra tools in de Microsoft Store, kunnen je klanten direct aan de slag. Met meerdere, veilige, manieren om in te loggen en geavanceerde antivirusbeveiliging zijn ze daarnaast verzekerd van bescherming tegen digitale bedreigingen.

Windows 11 Pro

Met een licentie voor Windows 11 Pro zorg je dat je klanten met maximale zekerheid aan de slag kunnen binnen hun zakelijke omgeving. Zo biedt de Pro-variant mogelijkheden voor Mobile Device Management (MDM) en uitgebreidere beveiliging door onder meer BitLocker drive encryption en Microsoft Defender Application Guard. Zo bied je IT-afdelingen meer controle en zekerheid bij de uitrol van nieuwe devices.

Wist je dat…

59%


van het MKB van plan is om meer te gaan investeren in werken op afstand.

67%


van het MKB recent te maken heeft gehad met een veiligheidsprobleem dat resulteerde in een omzetverlies van gemiddeld 3,3%.

79%


van het MKB van plan is hun oude PC’s op korte termijn te gaan vervangen.

32%


van de PC’s met Windows 10 ouder zijn dan 4 jaar.

Ontdek het volledige aanbod van Microsoft ESD

Vragen over Microsoft ESD-licenties?

Neem contact op met het gespecialiseerde team van TD SYNNEX!