Ga naar pagina inhoud

Windows 11

Microsoft logo

Windows 11 is het meest gebruiksvriendelijke besturingssysteem dat Microsoft tot op heden op de markt heeft gebracht. Windows 11 voorziet de PC’s bij je klant van krachtige prestaties en biedt nieuwe functies voor meer productiviteit en creativiteit. Vanaf het moment van opstarten zorgt Windows 11 voor een veilige werkomgeving. Gecombineerd met de hardware zorgen meerdere beveiligingslagen dat apps en informatie veilig te gebruiken zijn en dat de privacy van medewerkers gewaarborgd is. Windows 11 is eenvoudig te installeren, biedt gebruikers de mogelijkheid om snel hun PC-omgeving naar eigen voorkeuren te personaliseren en laat ze gemakkelijk navigeren van bestanden naar mail of internetbrowser.

Ontdek de voordelen van Windows 11

Productief

Gebruiksvriendelijke hulpmiddelen en Windows 11-functies helpen medewerkers hun bureaublad te optimaliseren en hun productiviteit te maximaliseren. Met Microsoft Phone Link synchroniseer je een IPhone of Android-apparaat met een PC, waardoor je vanaf één enkel device geconcentreerd kunt werken.

Veilig

Windows 11 wordt geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties die helpen klanten te beschermen tegen malware, phishing en identiteitsfraude. Hoewel waakzaamheid de belangrijkste beschermingsmaatregel is die ze kunnen nemen, helpen de beveiligingsfuncties in Windows 11 om jouw klant realtime detectie en bescherming te bieden.

Gebruiksvriendelijk

Met Windows 11 kunnen medewerkers eenvoudig eigen voorkeuren instellen voor bureaublad, achtergronden, kleuren en tekst. Navigeren met behulp van spraakherkenning of het gebruik van de zoekfunctie in de menubalk zorgen ervoor dat ze snel bij hun bestanden, foto’s of favoriete webpagina’s komen.

Eenvoudig foto’s en video bewerken en opslaan

Windows 11 is uitgerust met een foto-app en videobewerkingsprogramma, voor het bewerken en veilig opslaan van foto’s en video. Gebruik de app om filters toe te voegen, foto’s bij te snijden en AI-functies te gebruiken en bewerk video’s eenvoudig met behulp van Clipchamp.

Kies voor originele software

Windows 11 biedt jou als partner een uitgelezen kans om oude apparatuur bij je klant te upgraden of te vervangen. Bij veel organisaties zijn PC’s in gebruik die ouder zijn dan 4 jaar. Met het Windows 11 besturingssysteem zorg je ervoor dat je klant weer volledig up-to-date is met de laatste technologie en voldoet aan de laatste eisen voor veiligheid en productiviteit.

Kies daarbij ook voor de officiële software. Niet-officiële software is een risicovolle investering, waarbij een goede bescherming tegen ransomware en phishing niet gegarandeerd is. Originele Microsoft software zorgt daarentegen tijdig voor updates en ondersteuning die jouw klant beschermen tegen cyberaanvallen en geeft jouw klant het vertrouwen dat ze verdienen. Profiteer van de beste ervaring en vermijd risico’s door te kiezen voor de originele Windows 11 software.

Wist je dat…

59%

van het MKB van plan is om meer te gaan investeren in werken op afstand.

67%

van het MKB recent te maken heeft gehad met een veiligheidsprobleem dat resulteerde in een omzetverlies van gemiddeld 3,3%.

79%

van het MKB van plan is hun oude PC’s op korte termijn te gaan vervangen.

32%

van de PC’s met Windows 10 ouder zijn dan 4 jaar.

Elke gebruiker de juiste versie

Windows 11 Home

Windows 11 Home is de centrale plek voor alles. Met een nieuw uiterlijk en hulpprogramma’s die efficiëntie eenvoudiger maken, zijn gebruikers klaar voor de dag van morgen. Biometrische aanmelding, versleutelde verificatie en geavanceerde antivirusbeveiliging beschermen tegen de nieuwste cyberbedreigingen en met behulp van Microsoft Teams onderhouden medewerkers eenvoudig onderling contact.

Windows 11 Pro

Windows 11 Pro is ontworpen voor de wereld van hybride werk en helpt je klant eenvoudiger en naadloos te werken vanaf elke locatie. Met Windows 11 Pro genieten medewerkers van krachtige prestaties die de productiviteit en focus verbeteren. Nieuwe functies laten medewerkers optimaal gebruikmaken van het bureaublad en app-compatibiliteit en cloud-beheer vereenvoudigen de ingebruikname door IT-personeel. Een “Zero Trust”-besturingssysteem helpt je klant met optimaal beveiligen van gegevens en toegang.

Vragen over Windows producten?

Neem contact op met het Microsoft ESD-team van TD SYNNEX!