Ga naar pagina inhoud

Verbind je klanten met ethernet oplossingen

Broadcom is een wereldwijde leider op het gebied van infrastructuurtechnologie, gebaseerd op vijftig jaar van innovatie, samenwerking en technische ontwerpervaring. Het bedrijf richt zich op technologieën die de wereld verbinden en heeft de omvang, spreiding en technische know-how om de industrie naar de toekomst te leiden. TD SYNNEX is trots om de exclusieve distributiepartner te zijn van de ethernet-oplossingen van Broadcom, waardoor we jou en je klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Of je nu aan tafel zit met de engineer van een groot serverpark, of een lokale ondernemer die voor zijn locatie begint met het opzetten van servers en networking – Broadcom en TD SYNNEX hebben een oplossing op maat.

NetXtreme: op-of-the-line oplossingen

Met behulp van jarenlang leiderschap en ervaring in Ethernet biedt Broadcom de NetXtreme BCM5720-2P en BCM5719-4P ethernet serveradapters aan. Deze bieden je klanten de hoogste prestatieniveaus, efficiëntie en schaalbaarheid voor enterprise datacenters. Ongeacht de workloads en hoeveelheden gebruikers kunnen deze adapters de druk aan.

De Broadcom Ethernet serveradapters zijn de ideale oplossing voor multicore-servers, die volledige line-rate doorvoer leveren over alle poorten. Deze devices zijn exclusief beschikbaar bij TD SYNNEX, waardoor we je kunnen verzekeren van een snelle levertijd en de optimale garantie.

Geïntegreerde controllers voor grotere efficiëntie

De bewezen dual-port BCM5720-2P en quad-port BCM5719-4P geïntegreerde controllers verlagen het stroomverbruik, bieden Energy Efficient Ethernet (EEE) en verlagen de operationele IT-uitgaven. De BCM5720-2P en BCM5719-4P Ethernet serveradapters zijn compatibel met x86- en x64-servers die gebruikmaken van de PCIe v1.x en v2.x interfaces en zijn bij uitstek de oplossing voor de hogere eisen die worden gesteld aan bedrijfsnetwerken vanwege de toenemende applicatieworkloads.

De Broadcom serveradapaters bieden een betrouwbare, krachtige en energiezuinige 1GbE-connectiviteitsoplossing.

Voordelen van Broadcom Ethernet-oplossingen

Versnel serverprestaties
Geavanceerde opties voor verbindingen
Robuuste virtualisatie mogelijkheden
Stroomlijn netwerkbeheer

Laat onze Global Computing Components experts je adviseren over Broadcom Ethernet