Ga naar pagina inhoud

Geef je klanten vertrouwen door hoge kwaliteit

Waar zouden we vandaag de dag zijn zonder accessoires en aanvullende opties bij onze hardware? In de tas van iedere moderne professional bevindt zich een dockingstation en extra oplader, en wie wil er een dure smartphone gebruiken zonder er een goede screenprotector op te plakken. Om jouw klanten de ideale combinatie te bieden van hoge kwaliteit én een scherpe prijs zijn er de accessoires van Belkin. Met meer dan veertig jaar ervaring in de markt levert Belkin keer op keer vertrouwde, betaalbare en comfortabele accessoires voor de nieuwste devices, met gebruiksgemak altijd als primair uitgangspunt.

Daarom bied je Belkin accessoires met vertrouwen aan bij jouw klanten. En het beste van alles? Je houdt er zelf ook een goede marge aan over. Lees snel verder over wat Belkin voor jou en je klanten kan betekenen.

Jouw ideale partner voor de iPhone 15

Wanneer jouw klanten net een gloednieuwe iPhone besteld hebben, zoeken zij uiteraard naar accessoires die de veiligheid van hun toestel garanderen én gemakkelijk te gebruiken zijn. De officieel gelicentieerde iPhone 15-accessoires van Belkin bieden ondersteuning aan de nieuwste generatie iPhones, met Made for Magsafe opladers én op maat gemaakte screenprotectors.

Er zijn accessoires beschikbaar voor alle uitvoeringen van de iPhone 15 – van regulier tot Pro Max. Benieuwd naar het aanbod? Via het eCommerce platform van TD SYNNEX, InTouch, ontdek je alle mogelijkheden.

Officieel gelicentieerde iPhone 15 screenprotectors

Belkin is één van de leveranciers van officiële screenprotectors voor de iPhone 15-reeks, met dedicated bescherming voor ieder model uit de line-up. TD SYNNEX biedt je daarnaast de mogelijkheid om deze screenprotectors al op de iPhone te laten bevestigen in ons magazijn. Zo krijg jij de iPhone 15 geleverd inclusief screenprotector – of laat je deze direct dropshippen naar jouw klant.

Wees zeker van je zaak met Made for MagSafe

MagSafe – voor mensen zonder iPhone iets waar ze vast en zeker van gehoord zullen hebben en voor gebruikers met een iPhone inmiddels een onmisbare technologie. Rondom de laadspoel van nieuwere iPhones bevindt zich een serie magneten, waarmee de smartphone veilig verbonden kan worden met accessoires die compatible zijn met MagSafe. De sterke magneten zorgen dat de iPhone keurig op zijn plek blijft, wat unieke oplaadstations, autoladers en powerbanks mogelijk maakt.

Veel accessoires van Belkin zijn perfect geschikt voor MagSafe – sterker nog, ze vallen onder het officiële ‘Made for MagSafe’-label, wat inhoudt dat deze grondig getest zijn en geoptimaliseerd zijn voor de iPhones met MagSafe – zo ook voor de iPhone 15.

Vertrouwde accessoires – nu en in de toekomst

De producten van Belkin worden ontworpen met het oog op de lange termijn. Niet alleen op productniveau, maar vooral ook wanneer het gaat om mensen en onze planeet. Door te kiezen voor Belkin, kiest je klant ook voor een verantwoorde manier van produceren en een cultuur van diversiteit en openheid.

Daarnaast zijn Belkin accessoires ontworpen om op de lange termijn te gebruiken. Door een ergonomisch design en hoge kwaliteit materialen zijn deze accessoires jaar in jaar uit een betrouwbare partner voor jouw klanten, zodat jij ook met een gerust hart kunt leveren. Met als doelstelling om technologie toegankelijk te maken voor iedere gebuiker is het dan ook geen wonder dat het portfolio van Belkin voor ieder wat wils heeft. Laat ons je daarom vooral assisteren als je de juiste accessoire voor je klant zoekt.

Maak kennis met het Belkin-portfolio

Klaar om aan de slag te gaan?
Of heb je nog vragen?

Wij staan je graag te woord.