Ga naar pagina inhoud

Innovatief, uniek en met oog voor vandaag én morgen

Acer’s unieke, uitgebreide en vernieuwende productportfolio zorgt ervoor dat je jouw klant oplossingen bedt die klaar zijn voor de uitdagingen van vandaag én morgen. Samen met het persoonlijke advies van TD SYNNEX vormt dit een combinatie waarop je kunt vertrouwen. Met een constante focus op innovatie en een ideale prijs-kwalitateitverhouding, heeft Acer een breed scala aan producten die tegemoetkomen aan verschillende behoeften en budgetten, waardoor het merk zowel bij consumenten als zakelijke gebruikers populair is. Ontdek hieronder hoe jij jouw business uit kunt breiden met de devices van Acer.

Het portfolio van Acer op een rij:

De volledige werkplek in één device

In onze dynamische wereld willen de eindgebruikers van jouw klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun werkplek, of hoe ze deze moeten aansluiten. Om te zorgen voor een naadloze gebruikservaring én een opgeruimd bureau zijn er daarom de All-in-One devices van Acer. Deze apparaten hebben.de PC al ingebouwd zitten in de monitor, waardoor het scherm, de PC én de webcam allemaal in één pakket zitten. Zo hoeven er alleen nog een muis en toetsenbord aangesloten te worden om een volledige werkplek te creëren.

Binnen het aanbod All-in-One devices zijn er twee opties bij TD SYNNEX beschikbaar. De Veriton line-up is een krachtige set zakelijke oplossingen, die met onder meer een Intel® Core™ i7 processor ideaal zijn om te multi-tasken en zwaardere processen op te pakken. Een ideale tussenweg zijn de ChromeOS Add-in-One apparaten, waarbij de Chromebox niet ingebouwd zit in de monitor zelf, maar aan de achterkant geplaatst wordt.

Zakelijke desktops voor optimale efficiëntie

De desktops van Acer zijn er voor iedere gebruiker, door een breed scala aan verschillende PC’s. Deze devices gaan van mini PC’s tot grotere tower-modellen, en zijn beschikbaar in verschillende set-ups op het gebied van specificaties, om te voorzien in de behoeften van ieder type gebruiker. De Veriton line-up biedt de grootste veelzijdigheid en is daarnaast ideaal om qua componenten aan te passen aan specifieke eisen of wensen van je klant.

Is je klant op zoek naar een ChromeOS-ervaring? Dan zijn de Chromebox-devices de beste keus. Deze compacte desktop computers bieden een ideale, cloud based ervaring, die geoptimaliseerd is voor onder meer Google Workspace. De experts van TD SYNNEX helpen je ook graag verder bij de juiste oplossing op maat voor je klant.

De notebooks van Acer helpen je klant verder:

Een duurzame partner voor jou en je klanten

Bij Acer staat verantwoorde bedrijfsvoering met stip op nummer één als het gaat om doelstellingen voor nu en in de toekomst. Voor iedere nieuwe periode worden er doelstellingen vastgelegd, waarvan de voortgang met een jaarlijkse rapportage constant transparant gecommuniceerd wordt. De doelen zijn gebaseerd op drie peilers: het verkleinen van de ecologische voetafdruk, het bewerkstelligen van een circulaire economie en de sociale impact die het bedrijf heeft.

Van culturele projecten in de Filipijnen tot wijzigingen in de productieketen voor laptops en accessoires – iedere stap is bij Acer te volgen. Ben je benieuwd naar Acer’s duurzaamheidsinitiatieven? Lees dan snel verder.

Maak de werkplek van je klant volledig:

Klaar om je business te innoveren met Acer?