Ga naar pagina inhoud
Groep medewerkers werken in co-working ruimte en zitten aan gedeelde bureaus

Onze cloudondersteuning

Ondersteuning die jouw cloudkansen vergroten?

Digitale transformatie is onmogelijk zonder de cloud. Toch merk je dat de verkoop van clouddiensten commerciële, financiële en technische uitdagingen met zich meebrengt. TD SYNNEX biedt je de prijswinnende specialisatie en ondersteuning die nodig is om de transformatie van je klant naar de cloud soepel en doelgericht te bereiken. Wil je je hier verder in specialiseren? Maak dan gebruik van onze expertise en hulp.

Wij helpen je onder andere met:

 • Snelle beschikbaarheid
  direct beschikken over de nieuwste oplossingen
 • Diepgaande kennis
  Specialisten die je helpen met de cloudjourney
 • Educatie
  We behoren tot de beste 20 opleiders ter wereld
 • Eenvoudige facturatie
  Maak het jouw klanten makkelijk met één overzichtelijke factuur
 • One Stop Shop
  Oplossingen, ondersteuning, educatie, financiering. Alles wat nodig is

Hoe ondersteunen we je nog meer?

Wij kennen de problemen waar je tegenaan loopt. Omdat we al talloze partners hierbij hebben geholpen. Dat kunnen we ook voor jou doen. Zodat je als reseller ook in de toekomst omzet realiseert. Lees hieronder hoe we dat aanpakken:

Financiele ondersteuning

Van licentieverkoop naar cloudabonnementen. Dat is natuurlijk even slikken. Want je kunt met cloudoplossingen niet meer 36 maanden vooruit factureren. Dat heeft gevolgen voor jullie cashflow. Tegelijkertijd kom je voor investeringen te staan. Omdat je moet tijd vrij moet maken voor technische trainingen, verkooptrainingen en certificeringen. Maar misschien ook omdat je software en IT-hardware wilt aanschaffen en eigen clouddiensten wilt ontwikkelen.

Bij TD SYNNEX snappen we het als jouw budgetten beperkt zijn. Daarom bieden we talloze financiële mogelijkheden voor zowel jullie zelf als voor jouw klanten. Je kunt kiezen uit onder meer leasing- & huurconcepten, Tech-as-a-Service (abonnementsvorm), leningen, factoring en indeplaatsstellingen. Hiermee hebben we inmiddels innovatie bereikbaar gemaakt voor duizenden partners.

Marketing voor meer cloudsales

Om meer omzet met cloud te bereiken, heb je leads nodig die in zijn voor een business transformatie, en hiermee uitdagingen hebben. Hoe je aan dit soort felbegeerde leads komt? Praat eens met onze marketingexperts. Zij ondersteunen talloze IT-partners. Dankzij hun kennis en ervaring weten zij precies welke instrumenten leiden tot kwalitatieve leads. Word je partner van TD SYNNEX, dan kunnen wij dit ook uit jouw handen nemen. Hoe?

 • Wij kennen de behoeften van jouw klanten als geen ander.
 • We weten hier feilloos marketingcampagnes aan te koppelen.
 • Je scoort hier prospects mee waarmee je jouw omzet kunt verhogen.
 • Je beschikt over deze marketingpower & knowhow zonder de sores van een eigen afdeling.
 • We volgen marketingcampagnes actief op om de conversie te verhogen.

Salesondersteuning

Een lead is nog geen klant. Je moet de prospect eerst weten te overtuigen. Dat is in de praktijk misschien nog wel het lastigste onderdeel. TD SYNNEX neemt je mee om hierin de volgende stap te zetten. We leren je te onderzoeken wat jouw klanten echt willen. We kijken vervolgens samen naar de juiste oplossingen. Zodat je jouw klant een aanbieding kunt doen die naadloos aansluit op zijn behoefte.

Het resultaat van onze inspanningen? Jouw klant krijgt het gevoel dat jij op cruciale gebieden meer weet dan zijn eigen organisatie. Kortom, je maakt jezelf onmisbaar.

Technische ondersteuning

We geven het toe: de cloud is soms best uitdagend. Je moet bijvoorbeeld per klant zoeken naar de juiste reeks van cloudoplossingen. Daarbij kijk je natuurlijk niet naar de producten van één leverancier. Maar juist naar een combinatie van oplossingen van meerdere cloudmerken.

Behalve over het ontwerp en de migratie hebben klanten nog meer vragen. Hoe past vereiste of gewenste software in de cloud? Hoe bied je de juiste security? Waar sla je data op? Hierbij verwachten ze jouw hulp.

Wij staan voor je klaar.
Neem contact op met één van de trusted advisors van TD SYNNEX.