Ga naar pagina inhoud

Dell Go Offline

    Actie

Beschrijving

Albanië is, mede door de afleveringen van ‘Wie is de Mol’, dé nieuwe populaire bestemming in Europa – en dat is niet vreemd. Prachtig weer, een mooi divers landschap met bergen, meren en stranden, de mediterrane sfeer en de enorme gastvrijheid van de bevolking, maken Albanië tot een land van avontuur en ongerepte natuur. Ga mee met Dell Technologies en TD SYNNEX en ontdek dit bijzondere land vanuit een 4×4 terreinauto. Je mag zelf rijden onder leiding van een ervaren gids om via avontuurlijke routes de adembenemende natuur te verkennen. Tijdens de lunches en diners zal je ook de culinaire kant van Albanië leren kennen.

Schrijf je in voor deze actie en je ontvangt zo spoedig mogelijk een persoonlijk target voor je Dell Client en Dell Enterprise omzet bij TD SYNNEX. Dell Client omvat hierbij notebooks, desktops, workstations en accessoires van Dell Technologies. Dell Enterprise omvat alle server en storage oplossingen van Dell Technologies. Er zijn gedurende de actieperiode, 9 september t/m 6 december 2024, zeven tickets naar Albanië te verdienen. Als er meer dan zeven partners hun target behalen, kijken we eerst naar partners die beide targets behaald hebben, of anders naar de procentuele overscore op de twee targets.

Voor onze winnaars vindt de trip plaats van 24 januari t/m 27 januari 2025. Ga jij met ons mee naar Albanië? Schrijf je snel in!

Voorwaarden

  • De looptijd van deze actie is van 9 september t/m 6 december 2024.
  • Je moet je ingeschreven hebben via deze registratiepagina vóór 27 november 2024 om deel te nemen aan de actie. 
  • Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een persoonlijk target op Dell Client en Dell Enterprise omzet bij TD SYNNEX. Dell Client omvat hierbij notebooks, desktops, workstations en accessoires van Dell Technologies. Dell Enterprise omvat alle server en storage oplossingen van Dell Technologies.
  • Om deel te nemen aan de trip dien je tenminste één van de twee targets binnen de actieperiode te behalen.
  • Alleen gefactureerde Dell Technologies bestellingen bij TD SYNNEX tijdens de actieperiode tellen mee richting de targets van deze actie.
  • Het behalen van één van de twee targets, of het behalen van beide targets, is geen garantie voor deelname aan de trip. Indien meer partners één van hun targets behalen dan er tickets beschikbaar zijn (7), dan hebben partners die beide targets behaald hebben als eerste recht op een plaats op de trip. Vervolgens geschiedt de verdeling op basis van overscore op de targets.
  • Deelnemers die gewonnen hebben, ontvangen kort na afloop van de actie bericht. Per winnaar is er één ticket beschikbaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 
  • Eén deelname per bedrijf – verificatie d.m.v. TD SYNNEX klantnummer. TD SYNNEX en Dell Technologies behouden zich het recht voor om van deze regel af te wijken indien één bedrijf meerdere klantnummers heeft. Neem bij twijfel contact op met jouw TD SYNNEX-contactpersoon.
  • De uitnodiging voor de trip is persoonlijk en op naam. Indien je niet zelf deel kan nemen aan de trip, vervalt jouw ticket en zal deze aan een andere partner toegekend worden. Neem bij twijfel contact op met jouw TD SYNNEX-contactpersoon.
  • Voor de brutering van de gewonnen trip zijn de winnaars zelf verantwoordelijk.
  • TD SYNNEX en Dell Technologies behouden zich het recht voor om de actie gedurende de gehele actieperiode te wijzigen en/of te annuleren.

Wij, TD SYNNEX Nederland B.V., verwerken je gegevens conform ons privacystatement.

We gebruiken je gegevens alleen om je aanmelding te verwerken, je een persoonlijk target toe te kennen en je voortgang te monitoren gedurende de actieperiode. Door je in te schrijven voor de actie, ga je er akkoord mee dat we je gegevens delen met Dell Technologies. Dell Technologies en TD SYNNEX verwijderen je gegevens uiterlijk twee maanden na afloop van de reis.

Aanmelden voor Actie

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven voor deze Actie.

Deel deze actie met je collega’s

Deel dit evenement met je collega's.

Heb je vragen omtrent deze actie? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde teams.