Ga naar pagina inhoud

Veilig en overal toegang tot data

Synology logo

Synology speelt als leverancier van flash drive tot harde schijf tot aan cloud-infrastructuur, een uiterst belangrijke rol bij het beheren, beveiligen en beschermen van de data bij jouw klanten. Door schaalbare oplossingen aan te bieden kom je met Synology tegemoet aan de wensen en eisen van je klanten, die een geschikte oplossing zoeken voor de exponentiele groei van hun data.

Synology geniet het vertrouwen van veel klanten binnen de IT-sector. Met meer dan zes miljoen geïnstalleerde systemen zet Synology zich in om de manier waarop klanten hun gegevens beheren voorgoed te veranderen: elegant en simpel, veilig en betrouwbaar. Synology is trots op de vele oplossingen die worden ondersteund door baanbrekende innovaties en bewezen betrouwbaarheid, met een gedegen staat van dienst als het gaat om de voortdurend toenemende verwachtingen en eisen. Daarmee biedt Synology een efficiënte en toekomstbestendige oplossing bij jouw klanten.

Synology back-up en databeveiliging

Back-up en databeveiliging

Bescherm de data van je klant tegen verlies of beschadiging door hardware- en softwarefouten of ransomware-aanvallen. Met een goede back-up strategie zorg je voor een snel herstel van essentiële data bij je klant om de bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen.

Synologie adviseert een 3-2-1-back-up strategie, waarbij 3 kopieën worden bewaard van de data op 2 verschillende soorten media en minimaal 1 kopie extern. Ontdek hiervoor de back-up oplossingen van Synology om je back-ups te beveiligen en je data extern naar privéservers en openbare clouds te repliceren. Beheer je back-up van fysieke en virtuele omgevingen vanaf een gecentraliseerd dashboard om gegevens en services altijd beschikbaar te houden.

Surveillance & beveiligingscamera’s

Synology verzorgt niet alleen de bescherming van data maar ook de beveiliging van fysieke eigendommen. Met het betrouwbare, intuïtieve Surveillance Station, gecombineerd met de BC500 en TC500 IP-beveiligingscamera’s beschikt je klant over een intelligente monitoringsysteem voor de bescherming van waardevolle bezittingen.

Voor meer geavanceerde videbewaking biedt Synology Deep Learning NVR. Met behulp van AI-aangedreven analyses worden hiermee realtime statistieken en directe waarschuwingen gegenereerd om direct op problemen te kunnen reageren. Het opslaan en bewaren van de bewakingsbeelden maakt Synology mogelijk door een veilige en gelijktijdige opslag op zowel NAS als in de Synology C2-cloud.

Start je eigen surveillance met Synology
Synology BC500

Bullet-camera’s met zon-/regenschermen, ontworpen om buitenruimtes te beveiligen. Download de datasheet & handleiding.

Synology TC500

Onopvallende, aan plafond gemonteerde camera’s, voor een perfecte bewaking binnenshuis vanuit elke hoek. Download de datasheet & handleiding.

Synology NAS & SAN producten

Bekijk hieronder een selectie van onze Synology producten

Heb je vragen over de producten van Synology?

Neem dan contact op met ons team