Ga naar pagina inhoud

Google-incentive: racen op Circuit Zandvoort 

Google logo

Stel je voor: jij achter het stuur op het beroemde Circuit Zandvoort. De adrenaline giert door je aderen terwijl je de bochten aansnijdt zoals Max Verstappen. Op 22 mei 2024 kan deze droom werkelijkheid worden! Lees verder hoe. 

TD SYNNEX nodigt alle top-performers onder de Google ChromeOS- en Google Workspace Platform-partners uit om zich aan te melden voor deze incentive. De partners die het beste presteren, krijgen de kans om als een echte coureur over het asfalt te razen. Snelheid en spanning zijn gegarandeerd.

Jouw route naar de racebaan

  • Omzetdoel 
    Sinds het begin van 2024 heb je al minimaal €3.000 aan omzet gegenereerd met Google ChromeOS en Google Workspace Platform. Perfect, je bent goed op weg! 
  • Deelname aan event 
    Was je aanwezig bij een van de informatieve evenementen georganiseerd door TD SYNNEX en Google? Mooi, want het is een vereiste om minstens één bezoek op je naam te hebben staan. 
  • Partnerstatus 
    Je hebt je Google-partnerstatus al behaald, of je hebt een intentieverklaring getekend en zult voor 31 augustus 2024 deze status behalen. 
Luchtfoto van Circuit Zandvoort

Voldoe je aan alle eisen? Schrijf je dan snel in voor deze spectaculaire dag vol snelheid en actie. Ben je bijna klaar met het voldoen aan de eisen? Neem dan snel contact op met je contactpersoon bij TD SYNNEX om de laatste stappen te bespreken.

Beperkt aantal plaatsen

De inschrijving biedt nog geen garantie op deelname. Voor dit exclusieve race-evenement op Circuit Zandvoort zijn de beschikbare plekken beperkt. Alleen de partners met de beste prestaties kwalificeren zich voor deze geweldige incentive. Zorg dus dat je uitblinkt in je verkoopresultaten en engagement, en wie weet kwalificeer jij je daarmee voor een plek aan de startlijn.

Inschrijven

Voldoe je (bijna) aan alle vereisten? Meld je dan snel aan voor deze coole incentive via het formulier. Misschien race jij op 22 mei wel als een professional over het circuit.


Finish lijn op circuit

Aanmeldformulier Google-incentive: racen op Circuit Zandvoort

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TD SYNNEX Nederland B.V. verwerkt de persoonsgegevens conform het privacystatement.

Wij gebruiken de door jouw verstrekte gegevens uitsluitend voor het registreren van je deelname en om te bepalen of je in aanmerking komt voor de incentive. We verwijderen jouw gegevens binnen 2 maanden na afloop van deze actie.  

Vragen over deze sessie?
Neem dan contact op met Google team van TD SYNNEX