Ga naar pagina inhoud

Snel meerdere cloudservices on-demand leveren?

Organisaties hebben vandaag de dag flexibiliteit nodig om snel verschillende workloads te configureren en op te leveren op basis van dynamische eisen. Om aan deze dynamische IT- en bedrijfsbehoeften te voldoen heeft HPE GreenLake onlangs uitgebreid met Lighthouse, dat een naadloze, intelligente operationele ervaring biedt om eenvoudig verschillende workload-geoptimaliseerde oplossingen uit te voeren, beschikbaar te stellen en te beheren.

Click & Go
HPE GreenLake Lighthouse is een veilige, cloud-native infrastructuur die het hele proces van het bestellen en wachten op een nieuwe configuratie elimineert door jou en jouw klanten in staat te stellen nieuwe cloudservices toe te voegen in slechts een paar klikken in HPE GreenLake Central.

De beste prestaties voor jouw workloads
HPE GreenLake Lighthouse is cloud-native en intelligent en is gebouwd met HPE Ezmeral software om verschillende cloudservices en workloads autonoom te optimaliseren door resources samen te stellen om de beste prestaties, de laagste kosten of een balans van beide te leveren, afhankelijk van de bedrijfsprioriteiten.

Flexibiliteit van de cloud, met de voordelen van on-premises
Klanten kunnen HPE GreenLake Lighthouse gebruiken om een verscheidenheid aan cloudservices op elke locatie uit te voeren, of het nu in hun datacenter is, met een colocatieprovider naar keuze of aan de edge.

Bekijk de Infographic met een eenvoudige weergave van hoe jij jouw klant kunt helpen met geïntegreerde cloudservices, as-a-service. Of neem contact op met het HPE team van TD SYNNEX via 088-1334010.