Ga naar pagina inhoud

Relevante data ontdekken en taggen in data met AI

NetApp Cloud Data Sense

Ontdek, classificeer en lokaliseer automatisch persoonlijke en andere relevante data. Waar deze zich ook bevindt.

Tagging en labeling zijn enorm belangrijk om in een stortvloed aan ongestructureerde data, juist dat te kunnen vinden wat de gebruiker of een applicatie nodig heeft. Binnen datamanagement is de nieuwste ontwikkeling het inzetten van AI. Hoe makkelijk zou het zijn als volledig automatisch tagging en labeling plaats vindt op AI gestuurde contextuele identificatie, bijvoorbeeld op privacy-gevoelige data?

Versnel inzicht, lever relevante data waar en wanneer het nodig is.
NetApp biedt nu met Cloud Data Sense de oplossing voor organisaties om data te ontdekken en snel beschikbaar te stellen aan bestaande, of juist nieuwe applicaties. Voor organisaties die hun datacenter moderniseren, en aan een datagestuurde organisatie werken, is Cloud Data Sense een geweldige oplossing om zowel in gestructureerde als ongestructureerde data te detecteren, classificeren en te labelen. Vooral voor privacygevoelige informatie die aan AVG wetgeving onderhevig is, bewijst Cloud Data Sense goede diensten.

Start de processen die de organisatie en klanten helpen
Tijdens en na deze stappen is er duidelijk wie de eigenaar is van de gegevens. Hierna kunnen processen geautomatiseerd in werking treden die bijvoorbeeld in aanmerking komende data kunnen verwijderen, of andere acties kunnen uitvoeren zoals het beschikbaar stellen aan bepaalde applicaties of opvolgende acties triggeren. Ook geeft het inzicht hoe de data nog beter beveiligd kan worden.

Filter menselijke profielen uit data
Ook is NetApp Cloud Data Sense een goede oplossing om uit grote hoeveelheden ongestructureerde data juist de menselijke profielen en gegevens te categoriseren. Deze kunnen afgestemd worden op de AVG privacyregelgeving. Ook toegangsverzoeken kunnen op die manier snel inzichtelijk worden gemaakt.

Optimaliseren van dataopslag
Met NetApp Cloud Data Sense kan data verwijderd, gearchiveerd of beveiligd worden. Hiermee schep je meer structuur en effici├źntie door dubbele, verouderde, niet-zakelijke of niet meer geraadpleegde data te identificeren en hier acties op te nemen.

Kosten besparen door inzicht
Met het intelligente en AI gestuurde inzicht dat Cloud Data Sense oplevert en de acties die ondernomen worden, kunnen organisaties versneld werken aan de modernisering en transformatie naar de nieuwe data gestuurde organisatie. Daarnaast besparen zij geld door niet-relevante data te verwijderen, en deze ook niet meer te hoeven beheren. Dat bespaart geld in cloudopslag en beheer, en komt de snelheid en flexibiliteit van de gehele organisatie ten goede.

Snelle implementatie
Met NetApp Cloud Manager bepaal je op welke werkomgeving Cloud Data Sense moet werken. Dat kan in het de cloudomgeving zijn, maar uiteraard ook in het eigen datacenter van uw klant. Daarna is het een kwestie van inschakelen en beginnen met het beheren van de data. AI doet vervolgens de rest en leert van de data die het beheert.

Meer informatie en een gratis 1TB testlicentie? Klik hier

Voor prijsinformatie voor jaarlicenties, neem contact op met het NetApp team van TD SYNNEX, via tel. 088-1334461