Ga naar pagina inhoud

Zoekt de afdeling Human Resources (HR) bij jouw klanten ook naar betere inzichten in hoe, wanneer en waar medewerkers het best presteren? Organisaties willen alles doen om het optimale uit werknemers te halen en de productiviteit omhoog te krijgen, zeker nu er langdurige krapte op de arbeidsmarkt is.

Cisco begrijpt dat en levert hybride werkoplossingen die de werknemers optimaal ondersteunen in hun prestaties, op een veilige en consistente manier. Het levert de werknemers en de organisatie een veilige samenwerking op, waar de werknemer ook werkt; thuis, op kantoor, onderweg of op lokatie bij een klant. En of dat nu in Nederland is of in het buitenland:  Cisco maakt hybride werken met optimale prestaties mogelijk.

Met Cisco hybride werkoplossingen worden alle devices en applicaties die op het netwerk komen, geoptimaliseerd om toegang te krijgen en alle gebruikers op het netwerk de beste ervaring te bieden. Ook bieden de oplossingen inzicht in hoe werknemers werken, hoe vaak zij samenwerken en welke tools zij nodig hebben voor hun werk. Dit geeft zowel IT en HR handvatten om  de productiviteit nog beter te sturen, wat kan helpen bij een personeelstekort.

Wil je een DEMO inzetten om jouw klanten te overtuigen verder in te zetten op hybride werken? Vraag hier de gratis demo aan, of kom meer te weten op de hybrid work website van Cisco.

Het Cisco team van TD SYNNEX helpt je met de juiste oplossingen en levering van Cisco Hybrid Workplaceoplossingen. Neem contact op via 088-1334150 of mail naar cisco.nl@tdsynnex.com.