Ga naar pagina inhoud

De ultieme virtual desktop, nu nog beter!

De ontwikkelingen binnen hybride werken staan niet stil. Als je gebruikt maakt van Azure Virtual Desktop, of het aan het testen bent, is dit een mooi moment om de nieuwe Citrix DAAS oplossingen te evalueren. Want met de nieuwste updates van Citrix maakt jouw klant gebruik van de voordelen zoals efficiënter omgaan met de Azure kosten, verbeterde security en nog veel meer!

Veranderende behoeften
Citrix bouwt verder op het succes. Vele organisaties werken nu hybride en dat heeft een nieuwe dynamiek, maar ook veranderende behoeften van organisaties. Van de Citrix packaged services speciaal voor Azure, lichten we drie services uit:

1. Citrix Optimization pack for Azure Virtual Desktop
Met deze Workspace Environment Managment Service bied je jouw klant intelligente technologieën voor resource- en profielbeheer voor de best mogelijke prestaties. Het is een eenvoudige, schaalbare oplossing voor het beheer van gebruikersomgevingen en voor de best mogelijke gebruikerservaring. Het bespaart aanzienlijk op CPU en memory en daardoor op Azure vm’s. Dus kan er efficiënter worden omgegaan met Azure kosten.

2. Citrix Daas Standard for Azure
De snelste en meest eenvoudige manier om apps en desktops via de cloud beschikbaar te stellen. Met de cloud infrastructuur van Azure en Citrix lever je turnkey hybride werkomgevingen op met de flexibele afrekening van Azure. Met de HDX, high definition gebruikerservaring voor beeld en geluid, Windows 10 en 11 multisessie en Citrix managed Azure voor geïntegreerd beheer bespaart het jouw klant tijd en geld. Naast de uitstekende oplossing voor hybride werkers is Citrix DaaS for Azure ook de oplossing voor interessante businesscases zoals het inzetten voor tijdelijke werknemers, flexwerkers, projectwerkers op externe locaties en biedt het ondersteuning voor goedkopere devices zoals thin clients en Chromebooks.

3. Citrix Daas Premium for Azure
Voor organisaties die nog meer nadruk op flexibiliteit en veiligheid willen, biedt de Premium versie ondersteuning voor hybrid cloud provisioning, waarmee organisaties meer flexibiliteit hebben in de locaties voor het hosten en provisionen van apps en desktops en het efficiënter inzetten van resources en performance.

Daarnaast biedt de Premiumversie Adaptive Authentication. Deze zero-trust authentication verifiëert de gebruikersidentiteit en autorisatieniveaus op basis van factoren zoals locatie, apparaatstatus en eindgebruikersgedrag. Met behulp van deze contextuele factoren kiest adaptieve authenticatie op intelligente wijze hoe een gebruiker zich moet authenticeren.

Ook biedt deze Premium versie App Protection. Dit resulteert in anti-keylogging en anti-screen capture-mogelijkheden voor Citrix HDX-sessies. Dit kan jouw klant helpen gegevens te beschermen tegen keyloggers en displayscrapers.

Vergroot medewerkertevredenheid, bespaar op hybride werkomgevingen
Citrix DaaS for Azure levert organisaties een geïntegreerde oplossing voor hybride werkers. Naast tevredenheid bij de gebruiker levert het organisaties alle voordelen van Azure én Citrix Virtual Desktops op, met als bijkomend voordeel vereenvoudigd beheer, en interessante beheerfuncties zoals remote desktop, screenrecording en meer. Met de verbeteringen is de verlaagde prijs ook opmerkelijk, want deze is per april met meer dan 30% gedaald ten opzichte van vorig jaar. Hiermee heb je een ijzersterke propositie in handen naar jouw klanten.

Meer informatie?
Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de prijzen? Neem contact op met het Citrix team van TD SYNNEX, via 088-1334000 of mail naar citrix.nl@tdsynnex.com.